Dennis van der Geest boos op media: ‘Noem mij GEEN oud-judoka!’

Dennis van der Geest wil dat de media per direct stoppen met hem als ‘oud-judoka’ te omschrijven. Hij vindt dat geen recht doen aan zijn kwaliteiten als tv-presentator. “Daar ben ik trots op.”

Dennis van der Geest © SBS 6

Nog altijd wordt Dennis van der Geest in de media volop een ‘oud-judoka’ genoemd, maar dat slaat volgens hem helemaal nergens op. De presentator van het SBS 6-programma Million Dollar Island ergert zich eraan. “Als ik ergens een interview met mezelf lees, dan vind ik het niet prettig als er staat ‘oud-judoka Dennis van der Geest’.”

Tien jaar op tv

Dennis vertelt in het tv-tijdschrift Veronica Superguide dat die media behoorlijk achterlopen. “Ik judo allang niet meer en maak inmiddels zo’n tien jaar tv-programma’s. Daarbij heb ik bewust geprobeerd om weg te blijven van sportprogramma’s, omdat ik dat toch een beetje als de makkelijke weg zie.”

Hij vervolgt: “Mijn leven heeft al zo lang bestaan uit een sporthal, wedstrijdhal en trainingspak dat ik ook wel eens wat anders wilde. Ik ben er trots op dat ik het voor elkaar heb gekregen om presentator te worden. Zo presenteer ik mezelf dus ook.”

Miljoen euro

Nu is Dennis dus de host van Million Dollar Island. Wat zou hij zelf doen als hij de jackpot van één miljoen wint? “Als ik nu een miljoen zou winnen, dan zou ik het besteden aan het opknappen van onze sportschool. We hebben door een kortsluiting net een behoorlijk pittige brand gehad.”

“Door de enorme rookontwikkeling moet het hele pand eigenlijk opnieuw worden opgebouwd. Daar zouden we een mooie geldprijs goed bij kunnen gebruiken”, besluit de oud-judoka.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Dennis van der Geest een goede presentator?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen