Yvonne Coldeweijer: ‘Rachel-juice offline na statement van André!’

Yvonne Coldeweijer vindt het lachwekkend dat Rachel Hazes heeft besloten om haar inderdaad voor de rechter te slepen. “Als André met een verklaring komt, haal ik die video al direct offline!”

Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer © RTL, YouTube

Rachel Hazes is boos over een video die Yvonne Coldeweijer vorige maand over haar gemaakt heeft. Zij beweert daarin dat André Hazes jr. klaar is met zijn moeder omdat hij haar zou verdenken van het uitlekken van zijn break-upletter aan Sarah van Soelen. Na juridische dreigementen besloot Yvonne de video te verwijderen, maar die staat nu weer online.

Oog in oog

Na de vermeende eenzame kerst van Rachel – er is werkelijk geen enkel teken van contact geweest tussen haar en André – vindt Yvonne namelijk dat er echt genoeg bewijs is voor haar beweringen. Toch komt Rachel nu alsnog met een kort geding. De dames staan op 9 januari oog in oog met elkaar in de rechtbank.

Yvonne, die gesteund wordt door Privé-baas Evert Santegoeds, laat op haar juicekanaal blijken niet onder de indruk te zijn. “Hoewel La Haas vorige maand nog dreigde met een schadevergoeding, omdat ik haar reputatieschade zou hebben gebracht (waarop ik haar heb uitgelachen) is de officiële eis nu alleen dat ik mijn video weer offline haal en een rectificatie plaats.”

Statement André

Er zijn zes punten die Yvonne moet onderbouwen in de rechtbank, vertelt ze (zie onderstaand). “Bizar om een rechtszaak aan te spannen terwijl het voor iedereen zo duidelijk is”, aldus de juicekoningin.

Volgens Yvonne is er helemaal geen rechtszaak nodig als Rachel écht geen ruzie heeft met André. “Als je geen ruzie had met André kon je hem ook even vragen of hij iets wilde posten of verklaren, toch? Iets sneller dan een hele rechtszaak aanspannen. Maar zelfs dat heeft hij niet meer voor je over. Ouch…”

De waarheid

Als André verklaart dat hij geen bonje heeft met Rachel, dan haalt Yvonne de video al vóór de rechtszaak offline. “Mocht André dit voor je willen doen, Rachel, haal ik per direct de video offline en rectificeer ik per direct al mijn uitspraken. Ik ben hier namelijk alleen maar voor de WAARHEID.”

Yvonne vindt het gênant dat Rachel het rechtssysteem hiermee lastigvalt. “Ik heb geen behoefte het Nederlandse rechtssysteem lastig te vallen met deze onzin. Volgens mij hebben die wel wat beters te doen! Dus ik wacht… op de verklaring van André. Let me know babe.”

Zes punten

De zes punten die Yvonne moet onderbouwen:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen