Rachel Hazes dreigt te ontploffen na wraakactie Yvonne: ‘Leugens!’

Het stoom komt ongetwijfeld uit de oren bij Rachel Hazes nu ze vlak na haar ‘eenzame kerst’ te grazen wordt genomen door Yvonne Coldeweijer. “Ik laat me niet meer door haar intimideren.”

Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer © RTL, YouTube

Yvonne Coldeweijer kwam een dikke maand geleden met geruchtmakend nieuws: de juicekoningin meldde dat André Hazes jr. zou hebben gebroken met zijn moeder Rachel Hazes. Hij zou haar er namelijk van verdenken zijn break-upletter aan Sarah van Soelen te hebben uitgelekt. Die was toen plotseling op de deurmat van Yvonne beland.

Eenzame kerst

Het gevolg? Sarah bevestigde de echtheid van de brief, André distantieerde zich min of meer van zijn moeder en Rachel was woest op Yvonne. Ze besloot zelfs om met een kort geding te dreigen, waarna Yvonne haar video over deze geruchtmakende roddel offline haalde.

Rachel lijkt inhoudelijk echter niet heel sterk te staan. Niet alleen omdat bronnen van weekblad Privé het verhaal van Yvonne bevestigen, maar ook omdat André en Rachel sindsdien niet meer samen gefotografeerd worden. Stories op social media duiden er bovendien op dat Rachel de kerst zonder familie heeft doorgebracht.

Yvonne slaat terug

Yvonne vindt die eenzame kerst een wel héél duidelijke aanwijzing. “Natuurlijk heb ik geloerd hoe onze BN’ers kerst hebben gevierd. Het ziet er meer en meer naar uit dat er geen enkel contact meer is tussen Rachel en haar zoon André. Rachel heeft kerst met de meest random mensen EVER gevierd en was niet welkom bij André en de rest van de familie.”

Om die reden heeft Yvonne genoeg vertrouwen gekregen om de door Rachel zo gewraakte video weer online te plaatsen. “Ik heb besloten de video terug online te zetten”, zegt ze op haar juicekanaal. “Enkele weken geleden ben ik namelijk door de ‘advo’ van Rachel gesommeerd deze video offline te halen, omdat deze zogenaamd op leugens berust.”

Intimidatie

Volgens Yvonne is nu duidelijk dat het helemaal geen leugens zijn. “Na een aantal weken kan ik niet anders dan concluderen dat ik wederom gelijk heb en dat er, sinds ik de brief heb ontvangen, geen enkel contact is tussen André en zijn moeder. We hebben de waarheid zelf kunnen aanschouwen en ik zal me daarom ook niet laten intimideren.”

Bij het offline halen van haar video merkte Yvonne vorige maand op: “Zoals jullie allemaal weten heb ik het nog nooit verkeerd gehad betreft de juice rondom de familie Hazes, maar soms is er een ander belang dat groter is dan je gelijk halen… To be continued. Very soon.”

Daarover zegt Yvonne nu: “Dit heb ik gepost op 29 november. Binnen nu en een paar weken: groot nieuws! 🙊🧃”

Yvonne’s juice

De gewraakte video van Yvonne:

https://www.youtube.com/watch?v=r05OBuV34J8&ab_channel=LifeofYvonne

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen