‘André Hazes jr. breekt met Rachel: dit is de scoop van het jaar’

Het is volgens Yvonne Coldeweijer nu al haar ‘scoop van het jaar’: André Hazes jr. breekt definitief met zijn moeder Rachel, aldus de hazoloog. “Hij weet zeker dat zij zijn brief heeft uitgelekt.”

Rachel Hazes, André Hazes jr. en Yvonne Coldeweijer © NPO, SBS, YouTube

Yvonne Coldeweijer kwam gisteren aan het eind van de middag plotseling met een spannende aankondiging op haar juicekanaal: ze zou ’s avonds met haar ‘scoop van het jaar’ komen. Aan het begin van de avond werd haar nieuwe video gepubliceerd en hierin stelt ze dat André Hazes jr. definitief heeft gebroken met zijn moeder Rachel.

Veel speculatie

Het uitlekken van André’s afscheidsbrief aan ex-vriendin Sarah van Soelen is volgens Yvonne de aanleiding. Deze brief belandde afgelopen weekend plotseling op Yvonne’s deurmat en ze las deze aan het begin van de week voor in een juicefilmpje. Er werd druk gespeculeerd over wie de brief gelekt heeft, onder anderen door Evert Santegoeds.

Yvonne zegt nu: “We hebben met z’n allen een beetje gespeculeerd wie die brief naar mij zou hebben gestuurd. Wie wil er zo graag dat het uitlekt dat André Monique eigenlijk best wel vervelend vindt, manipulatief en zijn leven heeft verpest voor zeven jaar lang? Dat stond er basically een beetje in.”

‘Helemaal ontploft’

André speculeert níet over de afzender, want hij weet volgens Yvonne wie het is. “Jongens, het is helemaal ontploft. Dat is omdat André nu recentelijk terug is bij Monique en jullie, spionnen, al zeiden: ‘Rachel wil dat natuurlijk koste wat kost voorkomen.’”

Ze vervolgt: “Nou is er iets aan mijn video of aan de brief die ik heb laten zien waardoor André Hazes honderd procent zeker weet dat Rachel die brief naar mij heeft gestuurd. Volgens spionnen weet hij dit honderd procent zeker.”

Ontzettende shock

Hoe weet André dit zo zeker? Yvonne weet het antwoord niet. “Ik weet niet wat ik heb gezegd of gedaan waardoor hij dit kan concluderen, maar het feit is dat dit voor hem zó’n ontzettende shock is, iets wat hij nooit of te nimmer zag aankomen, en daarom definitief het contact met Rachel, zijn moeder Rachel, heeft verbroken.”

De volkszanger is volgens haar ‘kwaad en teleurgesteld’. “Dit is gewoon toxic wat deze vrouw doet. Het schijnt zelfs dat hij helemaal zoiets heeft van: wow, ik wil haar echt gewoon nooit meer zien. Dat zou betekenen dat het het tweede kind is van Rachel dat geen contact meer met haar wil en dat is best wel heftig.”

Yvonne zou het steunen. “Ik hoop dat hij echt gebroken heeft met z’n moeder. Die is gewoon helemaal knettergek.”

Juicevideo

De juicevideo van Yvonne:

https://www.youtube.com/watch?v=r05OBuV34J8&ab_channel=LifeofYvonne

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen