Rachel Hazes opvallend stil tijdens kerst: ‘Gespot zonder familie!’

Rachel Hazes is tijdens deze kerstdagen wel héél erg stil op de socials. Ze plaatst geen énkele foto, terwijl André Hazes jr. uitvoerig laat zien hoe hij de kerst doorbrengt met Monique Westenberg.

Rachel Hazes, André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

Het is nu dik een maand geleden dat Yvonne Coldeweijer naar buiten kwam met haar primeur dat het hommeles zou zijn tussen André Hazes jr. en zijn moeder Rachel, omdat hij haar zou verdenken van het uitlekken van zijn break-upletter. Rachel ontkende het, dreigde zelfs met een kort geding, maar ondertussen wijst alles erop dat er wél bonje is.

Rachel is stil

De familieband tussen André en Rachel lijkt zelfs tijdens deze kerstdagen niet bepaald te worden gevierd. Ze hebben elkaars kerstposts op Instagram niet geliket en er verschijnen geen gezamenlijke foto’s. Ondertussen laat André zien hoe hij uitbundig kerst viert met Monique Westenberg en hun zoon. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

En Rachel? Die post geen en-ke-le story. En dat kan Juice Channel zich wel voorstellen. Volgens het juicekanaal heeft Rachel de eerste kerstdag namelijk doorgebracht zónder familie.

Gespot in club

Een spion van Juice Channel heeft Rachel ergens gespot. “Goedenavond juicy’s! Hopelijk hebben jullie een fijne eerste kerstdag gehad. Kennen jullie dat verhaal van een vrouw die kerst zonder haar familie viert?”, plaatste het kanaal gisterenavond.

“Die zit momenteel in het Harbour Club-theater met als gezelschap één man en twee vrouwen eenzaam voor haar uit te staren. Er is geen familielid van deze vrouw te bekennen.”

Negatieve reacties

De kerstfoto van André en Monique levert overigens ook veel negatieve commentaren op. “En na de feestdagen komt hij een of andere goed uitziende tegen en dan loopt hij weer zijn p*k achterna”, briest Erik bijvoorbeeld.

En Edith: “Heb nog nooit een vrouw gezien die zich zo laat gebruiken. Merry x mas.”

Een ander vindt die negativiteit ongelooflijk: “Bah bah… Al die negatieve reacties met de mooiste feestdagen van het jaar… Waarom zou wraak en haat bij gescheiden mensen horen? Dat doet alleen mensen die met jaloezie en negativiteit gevuld zijn. Fijne feestdagen! 🎄🎊.”

Instagram

André en Monique vieren kerst:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes blijft de ruzie met André ontkennen. Zinloos?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen