Annechien Steenhuizen krijgt na horrorinterview wéér een dreun

Annechien Steenhuizen krijgt na haar horrorinterview met Özcan Akyol wéér een dreun. Ze wordt door de mangel gehaald door couturier Paul Schulten. “Haar zwarte broek? Die zit veel te strak!”

Annechien Steenhuizen © NOS

Het zit Annechien Steenhuizen niet mee. De presentatrice van het Achtuurjournaal was laatst te zien in het programma Sterren op het Doek en werd daar op een heel vervelende wijze geïnterviewd door Özcan Akyol. Op een gegeven moment riep ze gekscherend, al meende ze het ongetwijfel wel, dat ze de opnames wilde verlaten.

Te strakke broek

Özcan heeft een koude douche gekregen voor dat tv-interview, maar nu heeft Annechien weer last van een ánder heerschap. Ze wordt namelijk flink door de mangel gehaald in de moderubriek van couturier Paul Schulten.

Paul beoordeelt in weekblad Story de outfit die Annechien droeg op het Gouden Televizier-Ring Gala. Daar was volgens hem van álles mis mee. Zo vindt hij de uitvoering van de jurk ‘minder’. “De onderkant van de band is te breed en het materiaal (satin duchesse) is veel te zwaar. Daarbij komt dat de zwarte broek te strak zit.”

Avondtas

Het is volgens Paul ook verschrikkelijk dat Annechien een avondtas draagt. Dat hoort volgens hem helemaal niet bij zo’n outfit. “En als je er dan toch eentje wilt dragen, dan moet het wel een model zijn dat erbij past.”

Dat gaat dus niet op voor dat doorsnee tasje van Annechien, vindt de succesvolle couturier. Hij spreekt van een ‘simpel beugeltasje’. “Ik vind het veel te gewoontjes.”

Leren pumps

Kan die vrouw dan echt níets goed doen? Die pumps van d’r misschien? Nee, ook niet goed. Die zijn namelijk van leer en dat kan volgens Paul niet als de rest glanzend satijn is. “Zo matcht het niet.”

Tot slot heeft ze te veel sieraden om, zijn haar wimpers niet verfijnd genoeg en is haar lippenstift ‘echt rommelig’. “En ik zie kleurverschil tussen het voorhoofd en de kin.”

Schandalig.

Outfit

De gewraakte outfit van Annechien kunt u hier bekijken.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat presentatoren van het NOS Journaal beter niet mee kunnen doen aan BN'er-shows?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen