Evert Santegoeds: ‘Yvonne heeft gelijk over ruzie André en Rachel’

Evert Santegoeds steunt Yvonne Coldeweijer in haar ruzie met Rachel Hazes. De hoofdredacteur van Privé stelt dat de juicekoningin gewoon gelijk heeft. “Rachel heeft inderdaad ruzie met André.”

Yvonne Coldeweijer en Evert Santegoeds © Instagram, SBS 6

Yvonne Coldeweijer stelde vorige maand in een video dat André Hazes jr. zijn moeder Rachel heeft gedumpt, omdat hij haar zou verdenken van het uitlekken van zijn break-upletter aan Sarah van Soelen. Rachel dreigde Yvonne met een kort geding, de juicediva besloot voor het gemak om de video offline te halen, maar heeft die nu weer online geplaatst.

Smeuïge zaak

Na Rachels vermeende eenzame kerst heeft Yvonne namelijk genoeg vertrouwen in een eventuele rechtszaak. Het terugplaatsen van die video, vindt Evert ‘wel stoer’ van Yvonne.

De showkenner zegt in de podcast Strikt Privé: “Als de advocaat A zegt, dan moet hij nu ook B zeggen, want de video staat er gewoon weer op. Het kan redelijk smeuïg worden.”

Evert steunt Yvonne

Evert zit op dit gebied in kamp-Yvonne. Hij stelt dat André en Rachel inderdaad mot hebben met elkaar. “Dat zag je met de kerst, hè? Dat Rachel met vrienden kerst zit te vieren en niet met d’r familie.”

Rachel maakt het volgens hem behoorlijk bont. “Het opvallende is dat ze nu met allebei d’r kinderen ruzie heeft en dat is nog niet eerder voorgekomen. Het was altijd net een weerhuisje: als de een erin ging, ging de ander eruit, en nu staat het weerhuisje met beide poppetjes buiten, want ze heeft met geen van beiden contact op dit moment.”

Hij besluit: “Voor zover wij kunnen nagaan in elk geval en we weten een hoop, hoor.”

Instagram

André had wél een vrolijke kerst:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen