Sander Lantinga flink afgekat in BLVD: ‘Dit is gewoon proleterig’

Sander Lantinga krijgt een flinke tik op zijn vingers van Rob Goossens, een van de sterren van RTL Boulevard. Hij vindt de radio-dj van JOE heel erg proleterig. “Het is zó pocherig.”

Rob Goossens en Sander Lantinga © RTL, SBS

Jan Smit is opgestapt als commentator van het Eurovisie Songfestival en daarom luisteren we dit jaar naar de kritieken van zijn opvolger Jacqueline Govaert. Nu heeft radio-dj Sander Lantinga laten weten dat zij op z’n minst tweede keuze was, omdat hij naar eigen zeggen eigenlijk zélf was gevraagd om het commentaar te gaan doen.

Proleet

Sander heeft echter geweigerd omdat hij zich wilde richten op zijn nieuwe radioshow bij JOE. Wat flauw om dit mede te delen, vindt Rob Goossens. “Heel pijnlijk. Iedereen heeft gezien dat Jacqueline het moeilijk had met haar debuut als commentator en dan gaat iemand die het eerder heeft gedaan zeggen: ‘Nee, ik ben eerder gevraagd.’”

“Dat is zo ontzettend indiscreet en pocherig op een proleterige manier. Hij heeft het helemaal niet nodig, hij steekt daarmee haar een dolk in de rug en uiteindelijk blijkt dat het ook weer niet zo interessant is, want het verhaal van Cornald is natuurlijk wel aannemelijk. Dat ze verschillende mensen hebben gevraagd”, zegt hij in RTL Boulevard.

Niet als eerst

Volgens Cornald Maas wilde hij graag een vrouw aan zijn zijde hebben en zijn er meer mensen gevraagd. “Daar zal dan zeker Sander ook één van zijn, omdat hij het eerder heeft gedaan. Op een gegeven moment ga je kijken van: wat willen we nou echt? En dan loopt hij een beetje interessant te doen van: neuh, neuh, ik vond de radio belangrijker.”

Cornald laat aan Boulevard weten dat Sander absoluut niet de eerste keuze was. Op de vraag of Sander als eerst gevraagd is, zegt Cornald: “Niet als eerste, nee.”

Niet chic

Evert Santegoeds laat in Shownieuws weten dat hij Sanders uitspraken ook heel flauw vindt. “Chic is het niet om dat te zeggen als je ervoor gevraagd bent en je doet het niet.”

En wat vindt Jacqueline zelf ervan? “Nou, nee, daar zit ik eigenlijk niet mee. Ik ben blij dat hij niet komt”, grapt ze.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sander Lantinga stelt dat Jacqueline Govaert niet eerste keuze was. Flauw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen