Jan Roos en Dennis Schouten niet welkom bij tv-roast Famke Louise

Jan Roos en Dennis Schouten, de presentatoren van het populaire programma RoddelPraat, zijn niet welkom bij de tv-roast van Famke Louise. “Of we zijn uitgenodigd? Zeker niet!”

Famke Louise en RoddelPraat © YouTube

Na de edities met Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol, Ali B en Hans Klok is het dit tv-seizoen de beurt aan Famke Louise om zich te laten roasten in de jaarlijkse special The Roast, meldt Comedy Central vandaag. “Ik moet nog even uitzoeken wie ze is en of ze ooit iets heeft gepresteerd”, zegt opperroaster Peter Pannekoek in een persbericht.

Jan niet welkom

Als er twee mannen zijn die Famke goed kunnen roasten dan zijn het haar aartsvijanden Jan Roos en Dennis Schouten wel. De zangeres en de twee heren staan al geruime tijd lijnrecht tegenover elkaar, tot in de rechtbank aan toe.

Voor de televisieroast zijn de heren in elk geval niet uitgenodigd, twittert Jan. “Zeker niet. En dat maakt het wel grappig. Een kort geding tegen ons omdat we haar onder anderen ‘achterlijk wijf’ noemen. En dan meedoen aan iets waar je ook publiekelijk wordt afgezeken. Hahahahaha.”

Achterlijk wijf

Famke wil dat de mannen van RoddelPraat stoppen met haar een ‘achterlijk wijf’ te noemen, terwijl er in The Roast vaak veel ergere dingen worden geroepen. Dat maakt haar beklag aan het adres van Dennis en Jan wel wat dubbel.

Jan vult op de RoddelPraat-site aan: “Deze vrouw stapt nota bene naar de rechter voor een benaming (die haar overigens zeer goed past), maar een complete roast op televisie is wel goed? Pas maar op, Peter Pannekoek. Voor je het weet zit je tegenover een jankend achterlijk wijf in de rechtszaal.”

Promo

De promo van The Roast:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen