Heftig: André Hazes jr. ontkent dat hij achter statement Rachel staat

Een klap in het gezicht van Rachel Hazes: haar zoon André ontkent via zijn manager dat hij tegen De Telegraaf heeft gezegd achter haar statement te staan. “Dat is nu uit de video verwijderd.”

Rachel Hazes, André Hazes jr. © NPO, SBS, Instagram

Yvonne Coldeweijer vond vorig weekend plotseling een opvallende brief op de deurmat van haar kledingwinkel. Het bleek de afscheidsbrief te zijn die André Hazes jr. vorig jaar schreef voor zijn toenmalige geliefde Sarah van Soelen. De juicediva besloot het schrijfsel deze week integraal voor te lezen in een juicevideo en daarna is de boel flink ontploft.

Lekt Rachel?

De brief aan Sarah is zeer pikant omdat André daarin hele gemene dingen schrijft over Monique Westenberg, zijn knipperlichtverloofde. Het lijkt erop dat de brief bewust is gelekt om een wig te drijven tussen André en Monique, die weer samen zouden zijn. Veel mensen denken daarom dat Sarah óf zijn moeder Rachel Hazes hier achter zit.

Vlak voor het weekend bracht Yvonne groots – ze noemde het haar ‘scoop van het jaar‘ – dat André definitief zou hebben gebroken met Rachel. Hij zou namelijk de juicevideo hebben bekeken en aan de brief hebben gezien dat deze door Rachel is gelekt. In een woest statement ontkent Rachel dat zij het lek is en dat er sprake zou zijn van ruzie met André.

André grijpt in

Yvonne maakt haar reputatie als gerenommeerd hazoloog echter wéér waar. Nadat Sarah al de authenticiteit van de uitgelekte brief bevestigde, maakt André nu pijnlijk duidelijk dat het inderdaad niet goed zit tussen hem en Rachel. Hij heeft namelijk via zijn manager bezwaar gemaakt tegen een bewering van Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden.

Jordi zei afgelopen weekend in een filmpje: “Het opvallende is: ik heb vandaag ook het management van André weer gesproken en die zeggen: ‘André schaart zich achter het statement van Rachel’, dus die trekken hierin samen op.”

‘Ze ontkennen’

Het management van André laat weten dat dit niet klopt. “Het management heeft dit later weer ontkend bij mij”, zegt Jordi tegen het juicekanaal Reality FBI. “Het zou om miscommunicatie met mij gaan. Dit wil niet zeggen dat André niet achter het statement van zijn moeder staat, maar zijn manager ontkende dat hij dat zo tegen mij heeft gezegd.”

Het is veelzeggend dat André’s manager zoveel moeite neemt om bezwaar aan te tekenen tegen deze op het oog onschuldige passage. “Het stuk over André is uit mijn video gehaald”, aldus Jordi.

Geen like

Daar bovenop komt dat het statement van Rachel over deze kwestie niet is geliket door André. Zelf plaatste André dit weekend een foto waarop hij een of andere platina plaat in ontvangst neemt. “🏆❤️”, schrijft Rachel daaronder.

Die reactie van Rachel is echter óók niet geliket door André. Vreemd, vindt RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink. “Het hartje van Rachel is dus nog niet geliket. Dat zegt dus wel veel.”

Statement

Het woeste statement van Rachel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel Hazes wéér liegt en er wel degelijk een breuk is met haar zoon André?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen