Rachel Hazes gesloopt na harde uithaal naar Yvonne Coldeweijer

Rachel Hazes wordt volledig gesloopt na haar woede-uitbarsting aan het adres van Yvonne Coldeweijer. De mensen geloven haar niet meer na het onophoudelijk liegen over haar zoon André.

Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer © RTL, YouTube

Het werd gisterenavond door Yvonne Coldeweijer aangekondigd als de ‘scoop van het jaar‘: André Hazes jr. zou definitief gebroken hebben met zijn moeder Rachel. De juicekoningin heeft vorig weekend namelijk de afscheidsbrief van André aan Sarah van Soelen in handen gekregen en André zou ‘honderd procent’ zeker weten dat Rachel daarachter zit.

Rachel ontkent

Rachel haalt nu in een bericht op Instagram genadeloos hard uit naar Yvonne. Ze begint met een ontkenning. “Jeetje, ik dacht dat we nu alle leugens wel hadden gehad, maar het kan schijnbaar altijd erger! Ik word nu ineens weer beschuldigd dat ik een brief naar Yvonne Coldeweijer gestuurd zou hebben.”

Ze vervolgt: “Echt een hele zware beschuldiging, terwijl alles wat zij te melden heeft over mij totaal niet klopt. Wat zou de reden zijn om een brief naar haar te sturen over privézaken van mijn zoon?! Ik zal als moeder niet alleen altijd achter mijn zoon staan, maar ook voor en naast hem, van een relatiebreuk is daarom ook geen sprake.”

Keiharde uithaal

Dan richt Rachel zich rechtstreeks tot Yvonne. “Sorry Yvonne, maar je haat naar de familie Hazes en vooral naar mij begint echt lachwekkend te worden en je gaat nu zelfs dingen beweren, zoals het sturen van een brief, zonder dat je dit verder kan onderbouwen of bewijzen.”

Geen harde ontkenning dus. Ze vervolgt: “Ondanks dat jij dagelijks met al deze haat en frustratie moet leven om zo je centjes te kunnen verdienen en ik eigenlijk een beetje medelijden heb met jou, wens ik je verder toch een gelukkig leven toe.”

Yvonne reageert

Wat vindt Yvonne hiervan? Zij wijst erop dat Rachel ook geruime tijd heeft gelogen over de verslavingen van André. Ook toen beschuldigde ze Yvonne van liegen. “Een beetje net zoals toen ik als enige bracht dat André Hazes geen burn-out had maar zwaar verslaafd in de kliniek zat. Toen er maar 1% van waar was 😂.”

Ze wijst fijntjes op de reactiemodule van RTL Boulevard, waar de mensen echt he-le-maal losgaan op Rachel. Zo zegt Hellie: “Moet eerlijk zeggen: negen van de tien keer heeft Yvonne het wel bij het rechte eind.”

En Henk: “Hahahahaha, ze maken er een heerlijke soap van. Persoonlijk ben ik geneigd aan te nemen wat Yvonne zegt; daar klopt doorgaans meer van dan wat die door gefrituurde kroket allemaal uitkraamt.”

Misselijk mens

Veel mensen vallen er ook over dat Rachel walgt van Yvonne’s verdienmodel. Joyce: “Laten we het maar niet hebben over hoe jij je geld verdient he Roggel! Misselijkmakend mens 🤮.”

Dunc: “‘Zo je centjes moet verdienen’, aldus de vrouw die al jaren leeft op de achternaam van, en een boek geschreven over haar dode man. Deze doorgefrituurde gehaktbal is allang niet meer relevant.”

Puck: “De haat naar Yvonne is soms groot, mensen haten haar of houden van haar. Maar ze heeft het gewoon wel keer op keer bij het rechte eind.”

En Danielle: “Yvonne heeft bijna altijd gelijk dus Rachel kan beter haar mond houden en proberen de banden met haar kids aan te halen zodat ze eindelijk eens haar kleinkinderen mag zien.”

Instagram

De vernietigende reacties op Rachel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie steunt u in deze mediaruzie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen