Pijnlijk: Sarah van Soelen bevestigt echtheid brief André Hazes jr.

Sarah van Soelen bevestigt dat de brief van André Hazes jr. die is uitgelekt via Yvonne Coldeweijer echt is, al zegt ze wel een andere versie te hebben ontvangen. “Dit is een steek naar Monique.”

Sarah van Soelen © Instagram

De afscheidsbrief die André Hazes jr. vorig jaar voorlas aan zijn ex-vriendin Sarah van Soelen is door een anonieme afzender bezorgd bij de kledingwinkel van Yvonne Coldeweijer. In deze brief staan een aantal zeer kwaadaardige dingen over Monique Westenberg, bijvoorbeeld dat hij jarenlang door haar zou zijn ‘gemanipuleerd’.

Sarah bevestigt

Yvonne heeft begrepen dat André ‘honderd procent zeker’ weet dat Rachel achter het uitlekken van deze brief zit. Zij heeft een bloedhekel aan Monique en ziet een liefdeshereniging absoluut niet zitten. Volgens de juicekoningin heeft André zijn moeder nu bij het grofvuil gezet, maar Rachel ontkent dat in een woeste post over Yvonne.

Waar Rachel in haar statement heel handig om de authenticiteit van de brief heen praat, bevestigt Sarah klip en klaar dat de brief echt is. Ze zegt tegen Shownieuws dat haar brief destijds wel ietsjes anders was: “Het eerste deel van de brief komt niet overeen met die van mij, dus ik weet niet of die er meer heeft gemaakt of misschien voor een andere Sarah 🤣.”

Tweede Sarah

Met ‘een andere Sarah’ doelt ze op Sarah Salah, de meest recente ex van André. Zij zegt, ook tegen Shownieuws: “Gelukkig heeft hij voor mij nooit zo’n brief geschreven. Dit is toch iets privé, ik zou niet willen dat zoiets zou kunnen uitlekken. Als ik de brief lees, heb ik wel het idee dat dit de woorden zijn die André voor zo’n situatie zou gebruiken.”

De authenticiteit van de brief is nu dus wel bevestigd. Sarah van Soelen wil er echter niet mee geconfronteerd worden: “Mensen blijven hierdoor maar denken dat ik met André bezig blijf, terwijl de enige die met hem bezig blijft en dat showt in elke vorm, Monique is.”

Ontdaan en verdrietig

De brief heeft Sarah veel pijn gedaan. “De dag dat André de brief aan mij voorlas en bij de zin kwam ‘ik wil niet meer verder’ wilde ik niets meer horen. Was ik erg teleurgesteld, ontdaan en verdrietig. Ik en mijn ouders hebben daarna nooit meer de brief gelezen of willen lezen.”

Ze ontkent de brief te hebben gelekt aan Yvonne. “Wie die brief heeft verstuurd, weten we niet. Als wij dat geweest waren en we wilden de bom laten barsten, dan hadden we het al een jaar geleden gedaan.”

‘Ik ben het zat’

Sarah wil het hoofdstuk-André nu echt afsluiten. “Ik en mijn ouders zijn er klaar mee om voortdurend geconfronteerd te worden met mijn ex en zijn toestanden. Ik blijf het herhalen en ben dat ook zat. Ik ben klaar met de relatie en ben allang verder met mijn leven.”

Ze besluit: “Ik heb alleen nog gereageerd op de docu en daar wil ik het bij laten! Laat mij en mijn familie met rust als het gaat om de familie Hazes en laat hen het met elkaar uitzoeken.”

Geruchten

De geruchten over de brief draaien ondertussen op volle toeren verder. Buiten wie nou precies het lek is om, heeft juicekanaal Reality FBI het idee dat Rachel de brief heeft geschreven voor André:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen