Daan Nieber heeft plotseling een oorbel: ‘Wilde ik al heel erg lang’

Daan Nieber, een van de inval-Ikinks bij RTL Boulevard, heeft plotseling een oorbel. “Ik wilde het al heel lang en dacht de hele tijd: ik kan het niet doen. Maar nu is hij erdoorheen geramd.”

Daan Nieber © RTL Boulevard

Met het blote oog is het bijna niet zichtbaar, maar Daan Nieber heeft er nu toch echt één: een oorbelletje. Hij werd er gisteren in de uitzending van RTL Boulevard mee geplaagd door presentator Frank Dane, die er wel héél nadrukkelijk de aandacht op vestigde.

Daan heeft oorbel

Tijdens een liveschakeling met Rob Goossens zegt Frank opeens: “Rob, dankjewel, mag ik je nog even vragen naar een andere bom in medialand? Heb je het gehoord? Daan heeft een oorbel.”

Rob geschrokken: “Daan heeft een oorbel? Ik loop al maanden tegen hem te roepen dat hij geen oorbel moet doen, maar hij heeft toch niet naar me geluisterd.”

Daan: “Daarom heb ik het tóch gedaan, Rob.”

Weddenschap

Frank lijkt het niet erg passend te vinden. “Heb jij een weddenschap verloren of ehh?”

Daan: “Nee, nee. Zoals mijn vrouw laatst zei: ‘Er zit een stukje midlifecrisis in je oor.’ Nee, Ik wilde het al heel lang en dacht de hele tijd: ik kan het niet doen, want daar moet je een enorme rockster voor zijn. Toen werd ik 42 en toen dacht ik: ik ga het gewoon doen, ik ram hem erdoorheen.”

Frank cynisch: “Hij staat je prachtig.”

Daan: “Dankjewel.”

Dapper

De RTL Boulevard-tribune, met daarop Clarice Stenger en Eveline Stallaart, is ook enthousiast. “Dapper”, klinkt er vanuit hun hoek.

Frank aan het eind van de uitzending: “Dit was hem, hoe was je debuut met oorbel?”

Daan: “Het is echt heel anders. De wereld ziet er zo anders uit. Ongelooflijk. Shine bright like a diamond, zeg ik altijd maar. Tot morgen.”

Gesponsorde oorbel

Is er nog meer oorbelnieuws? Ja, Angela de Jong heeft na de enthousiaste reacties over haar kleurrijke oorbellen van het merk LOTT. gioielli een gratis setje gekregen.

Ze zegt in de AD Mediapodcast: “Ja, die heb ik gekregen naar aanleiding van al jullie gezeik over mijn oorbellen in de podcast. Deze heb ik gekregen van hetzelfde merk. Ze vroegen of ze het mochten opsturen. Ik heb even netjes overlegd met de hoofdredactie of ik dit kon aannemen en ja, dit kon ik aannemen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Daan Nieber heeft een oorbelletje. Dapper en leuk of ietwat aanstellerig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen