Tooske Ragas lacht om dj-ambities Martijn Krabbé: ‘Midlifecrisis’

Tooske Ragas moet enigszins lachen om het plan van Martijn Krabbé om zijn tv-carrière in te ruilen zodat hij ‘plaatjes kan gaan draaien’. “Volgens mij is dit een beetje een midlife-ding.”

Tooske Ragas en Martijn Krabbé © SBS, RTL

Martijn Krabbé heeft de showmedia gehaald met enkele uitspraken die hij gisterenavond deed in de BN’er-interviewshow Isola Di Beau van presentator Beau van Erven Dorens. “Ik heb er deze week over nagedacht van: wat ga ik nou toch nog eens doen met mijn leven? Dat ik iets anders ga doen is wel duidelijk”, zegt hij daarin.

Plaatjes draaien

De presentator beweert geen zin meer te hebben in televisie. “Ja, ik wil iets anders gaan doen en ik dacht: wat moet ik dan gaan doen? En ik kom toch iedere keer weer op hetzelfde uit en dat is gewoon plaatjes draaien. Met een dansvloer. Met allemaal mensen die met hun handen in de lucht staan.”

Is Martijn nu ook al geïnfecteerd met het Erland-virus? “Als je gewoon mensen hebt voor je neus die het leuk hebben en zo staan, dan kun je me niet gelukkiger maken. Zo ben ik ook begonnen.”

Wanneer hij weg wil bij RTL? “Ik denk een jaar of drie ofzo. Ik denk dat dit mijn laatste contract is.”

Opmerkelijk

Privé-baas Evert Santegoeds vindt dit opmerkelijke uitspraken van Martijn, vertelt hij in Shownieuws. “Het is opmerkelijk, ja. Hij is van 1968, dus hij is 54 en over drie jaar is hij 57. Ik vind het toch wel iets te filosofisch. Ik denk ook eerlijk gezegd niet dat het er van gaat komen.”

“Maar dat je in een opwelling af en toe denkt, zeker op die leeftijd, van: is dit het nou en kan ik niet beter iets doen wat ik heel erg leuk vind, namelijk plaatjes draaien, dan is dat heel verleidelijk. Aan de andere kant: tegen die tijd staat RTL natuurlijk gewoon weer met een contract op de stoep, want hij is een van de beste presentatoren van Nederland.

Krabbelt terug

Zelf krabbelt Martijn inmiddels ook al een beetje terug, aldus Evert. “Ik geloof dat hij er ook wel een beetje op terugkomt. We hebben Martijn vanavond gesproken en toen zei die al van: nou ja, het was een beetje filosofisch en gewoon denken van: wat wil je met je leven?”

Hij besluit: “Het liefst had hij zijn carrière afgesloten met The Voice, maar dat ziet hij toch niet meer gebeuren na alles wat er is voorgevallen.”

Midlifecrisis

Tooske Ragas denkt dat Martijn op dit moment last heeft van een typische mannenkwaal, namelijk een midlifecrisis. Ze moet erom lachen. “Volgens mij is dat een beetje een midlife-ding ofzo, al die gasten die ineens plaatjes willen gaan draaien.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Martijn Krabbé, bijna 60 jaar, wil 'plaatjes gaan draaien'. Kansrijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen