Heleen van Royen zegt VI af na afslachting: ‘Hopelijk niet boos’

Heleen van Royen zou gisteren aanschuiven bij Vandaag Inside, maar ze is niet gekomen. Gastheer Wilfred Genee hoopt niet dat het iets te maken heeft met haar tv-ruzie met Johan Derksen.

Heleen van Royen en Johan Derksen © SBS 6

Er ontstond vorige week in Vandaag Inside flink wat irritatie tussen Heleen van Royen en Johan Derksen. Hij vindt het een grove schande dat Nederland allerlei hoogwaardigheidsbekleders naar het WK in Qatar stuurt, maar zij ergert zich aan zijn wijzende vinger. “Nou blijf je domme dingen zeggen!”, riep de voetbalanalist op een gegeven moment uit.

Heleen valt uit

Eigenlijk zou Heleen gisteren voor het eerst sinds dat pittige conflict weer in Vandaag Inside zitten, maar ze kwam niet opdagen. Als vervanger werd Job Knoester opgetrommeld.

Job zag het niet aankomen. “Ik was vandaag heel hard aan het werk. Ik zat in Leeuwarden, toen moest ik naar Groningen. Toen belde Sam van Royen dat er een gast was uitgevallen”, zegt hij, wijzend op de zoon van Heleen, die op de VI-redactie werkt en in die hoedanigheid Eva Jinek heeft beschadigd.

Nekpijn

Heleen heeft afgezegd wegens nekpijn, aldus Wilfred. “Ja, Heleen was geveld helaas. We hopen niet dat het met de feedback van vorige week te maken heeft. Die was natuurlijk louter positief en opbouwend bedoeld, toch? Van: ‘Je lult uit je nek?’ Ze heeft nu namelijk last van haar nek. Ze heeft echt een nekhernia.”

Johan lachend: “Dat begrijp ik wel, ja. Als je uit je nek lult krijg je last van je nek.”

Wilfred: “Ja, dus ik hoop niet dat het daarmee te maken heeft.”

Vanavond is Hélène Hendriks te gast in Vandaag Inside.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Valentijn Driessen een leuke tafelgast van Vandaag Inside?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen