Igone de Jongh reageert vaag op vraag over ‘dumpen’ Thijs Römer

Balletjuffrouw Igone de Jongh was hartstikke trots toen ze twee jaar geleden gepresenteerd werd als de nieuwe vriendin van Thijs Römer. Inmiddels gaat ze met het schaamrood op de kaken over straat.

Thijs Römer en Igone de Jongh © Koffietijd, Story

Thijs Römer wás al niet bepaald de meest geliefde acteur van Nederland, maar zijn imago ligt nu echt helemaal aan gort. Er zijn namelijk drie aangiftes van zedenmisdrijven tegen hem gedaan, waaronder door de Groningse Nena Kruizenga, die al eerder de publiciteit zocht met haar verhaal. Zij zegt dat ze al op 14-jarige leeftijd slachtoffer van hem werd.

Thijs op straat?

Heftig allemaal. Zijn ex Katja Schuurman krijgt er boze billen van, maar hoe zit dat met zijn huidige geliefde Igone de Jongh? Mag hij nog met haar onder de lakens liggen? Nou, niet bepaald, stelt de Story. “Thijs en Igone zouden zelfs al niet meer samenwonen in hun Noord-Hollandse woning nabij het Markermeer.”

Wat zegt een goed ingevoerde bron hierover in het blad? “Thijs slaapt ergens anders, maar wordt nog wel geregeld bij de woning gesignaleerd. Vorige week was Igone in Parijs en zat Thijs in hun huis. Thijs haalde Igone’s zoon Hugo vorige week op van het busstation, deed met hem wat boodschappen en reed toen terug naar de woning.”

‘Ik zeg NIETS!’

Na terugkeer uit Parijs moest Thijs echter weer wieberen, weet de bron. “Toen Igone weer terug was uit Parijs, sliep Thijs ergens anders.”

De Story zou de Story niet zijn als er geen hoor en wederhoor zou hebben plaatsgevonden, dus wat heeft Igone hierover te zeggen? “Ik ga hier helemaal niets over zeggen”, zegt ze.

Wat zegt Thijs?

Igone’s manager dan? Zij zegt: “Daar kunnen we niets over zeggen.” Waarom niet? “Omdat ik daar zelf het fijne nog niet van weet.”

En Thijs’ manager: “Ik reageer nooit op dat soort vragen.”

Twee kampen die niet willen ontkennen dat er sprake is van een huwelijkscrisis. Hoe dat in de volksmond heet? Een teken aan de wand.

Instagram

Toen Igone nog niets wist van die tsunami aan aangiftes:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Er zijn drie aangiftes van zedenmisdrijven gedaan tegen Thijs Römer. Moet Igone de Jongh afstand van hem nemen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen