Nog steeds geen duidelijkheid over boze billen Katja Schuurman

Katja Schuurman heeft nog steeds geen duidelijkheid gegeven over haar boze billen. Er wordt dan ook volop gespeculeerd naar de aanleiding van haar aandoening. Is het de schuld van Thijs Römer?

Katja Schuurman © Instagram, RTL

De medische wereld is flink opgeschrikt door Katja Schuurman. Ze heeft een geheel nieuwe aandoening geïntroduceerd: boze billen. Na een intensieve behandeling bij de masseur is ze er weer van afgekomen, maar hoe is ze aan die boze billen gekomen? Is het de rel rondom haar ex Thijs Römer? Of is het toch die andere ex, Freek van Noortwijk?

Boze billen

Katja heeft een bijzonder heftige periode achter de rug. Ze had zóveel woede en verdriet in haar lijf, dat het allemaal naar haar billen is gezakt. Het gevolg? Boze billen. Ze kon amper meer lopen. “Laat staan zitten.”

De billen van Katja zijn even goed door elkaar gekneed en nu kan Katja ineens weer lopen. Hartstikke prettig natuurlijk. “Wat een wonderdokters zijn sommige masseurs toch!”

Thijs of Freek?

De grote vraag is: waarom waren de billen van Katja zo boos? Privé-baas Evert Santegoeds denkt dat het misschien onverwerkt verdriet van haar relatiebreuk met Freek van Noortwijk is. “Dat moet dus nog gaan over Freek van Noortwijk, denk ik, want daarover voelde ze verdriet. Nu is het er helemaal uitgemasseerd“, zegt hij in zijn podcast.

Evert vindt het wel apart dat Katja last had van boze billen. Daar heeft hij nog niet eerder van gehoord. “Het is een bijzonder plaatje en een bijzonder verhaal. Typisch Katja dus.”

‘Gefeliciteerd!’

Katja lijkt het gerucht dat Freek de reden is van haar boze billen direct de kop in te willen drukken. Ze heeft gisterenavond namelijk een vrolijke foto met Freek in haar Insta-stories geplaatst (zie onderstaand). “Lieve Freek, gefeliciteerd met je verjaardag!”, staat erbij. Ze lachen allebei breeduit en dat duidt niet op een aanleiding voor boze billen.

Is het dan toch haar ex Thijs Römer, met wie ze dochter Sammie heeft? Recent werd bekend dat er meerdere aangiftes van zedenmisdrijven tegen hem liggen. Eén van die aangiftes is gedaan door Nena Kruizenga. Opvallend is dat deze jongedame door slechts één BN’er wordt gevolgd op Instagram: Katja.

‘Gekkigheid!’

Overigens zijn er veel mensen die niet zo geloven in Katja’s boze billen. “Het moet niet gekker worden… Emoties vast in je reet 😂”, giert Leon op de pagina van Katja.

En Hans: “Je laat je ook alles wijsmaken hè 😂.”

Om een opmerking van Roland kan Katja wel lachen: “Wacht even, je zei billen? Had je last van strAss??”

Katja daarop: “🙈”

Story

De story van Katja met haar ex Freek:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Katja Schuurman heeft boze billen. Serieuze aandoening of hengelen naar publiciteit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen