Jan Smit neemt maatregelen na bizar grote onderkin op televisie

Jan Smit heeft direct maatregelen genomen nadat hij op televisie verscheen met een bizar grote onderkin. Staat hij nu elke ochtend op de loopband? Nee. “Ik hou voortaan mijn kin omhoog.”

Jan Smit © ESPN

Een voorzitter van een sportclub met een driedubbele onderkin is toch een beetje als een modellenbureau dat geleid wordt door Ugly Betty: het staat niet echt. Jan Smit, die naast het zingen van liedjes over zijn oma tegenwoordig ook de voorzitter is van FC Volendam, verscheen twee weekenden geleden met een enórme onderkin op televisie.

Jan gesloopt

Die onderkin van Jan, die in beeld gebracht werd tijdens een voetbalwedstrijd op tv-zender ESPN, heeft flink wat losgemaakt. Ze hadden het er overal over: van Vandaag Inside tot Veronica Offside tot in de showrubrieken. De meest vernietigende woorden kwamen van Privé-grootheid Evert Santegoeds.

Evert liet echt he-le-maal niets heel van Jan en zijn blubberkin. “Dat kán toch niet dat je op je veertigste met zulke onderkinnen op de tribune van nota bene een sportclub zit waar je zelf de voorzitter bent? Nee, daar moet echt even wat aan gebeuren, Jan.”

Oplossing

Dat laat Jan zich geen twee keer zeggen. Is hij direct op de loopband gesprongen? Nee. Hij zit voortaan met z’n kin omhoog op de tribune. “Ik heb nu dus de hele wedstrijd met m’n hoofd rechtop gezeten… 🤣”, twittert hij.

Sportzender ESPN daarop: “Met opgeheven hoofd, Jan. 😉”

En Telegraaf-ster Pim Sedee: “Haha heel goed Jan ;)”

Tweet

De tweet van Jan:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jan Smit en zijn onderkin zijn compleet afgekraakt door Evert Santegoeds. Heeft hij recht van spreken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen