Sarah van Soelen krijgt geen plekje op Videoland: ‘Dit klopt niet’

Het lijkt erop dat Sarah van Soelen aan een eigen realityserie werkt, maar die krijgt in elk geval geen plekje op Videoland. Althans, dat stelt een woordvoerster van de videodienst. “Het klopt niet.”

Sarah van Soelen © Instagram

Yvonne Coldeweijer heeft gisteren onthuld dat Sarah van Soelen bezig is met het filmen van een eigen realityserie. “Volgens een spion heeft Soel een pilotaflevering gedraaid voor, waarschijnlijk, Videoland”, aldus de juicekoningin. “Vrijdag hoort ze schijnbaar of de zender ook zo geïnteresseerd is en of het doorgaat.”

Videoland ontkent

Videoland ontkent dat er een realityserie met deze ex-vriendin van André Hazes jr. aan zit te komen. “Nee, dat klopt niet!”, laat een woordvoerster van RTL kort en bondig weten.

Is er dan misschien interesse vanuit de streamingdienst discovery+, waar ook de inhoudsloze soap van Jaimie Vaes te zien is? Volgens juicekanaal Juice Channel is het in elk geval duidelijk dat er opnames gemaakt zijn.

“Sarah heeft afgelopen week een pilot gedraaid voor een eigen realityserie en is langs geweest bij Mercedes-Benz samen met de cameraploeg en haar familie.”

Prostitutierel

Het zou Juice Channel niets verbazen als de recente prostitutierel rondom Sarah te maken heeft met de nieuwe soap. De Hazes-ex vestigt namelijk zélf continu de aandacht op de roddels dat ze aan de slag zou gaan als prostituee. Ze stelt dat een juicekanaal een vriend van haar geld heeft geboden om daarover te liegen.

Er is echter geen juicekanaal dat zich daarin herkent. Is dit relletje misschien in scène gezet voor de serie? Misschien wel, aldus Juice Channel. “Een reallifesoap wordt negen van de tien keer volledig geregisseerd.”

‘Kijk naar Jaimie!’

Het kanaal wijst naar de soap van Jaimie Vaes. ”Die is ook zo inhoudsloos als het maar zijn kan. Waarschijnlijk wordt die van Sarah, als die er echt komt, net zo. Dus moet de boel wat opgejuiced worden en dan worden er dit soort praktijken uitgehaald.”

De kans dat Sarahs eventuele serie terechtkomt bij Videoland lijkt dus klein. Haar ex André Hazes jr. verschijnt later dit jaar wél met een eigen serie bij die videodienst.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Sarah van Soelen de prostitutierel is begonnen om een verhaallijn te verzinnen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen