‘Sarah van Soelen krijgt mogelijk eigen realityserie op Videoland’

Sarah van Soelen, bekend als de ex-vriendin van André Hazes jr., krijgt mogelijk een eigen realityserie op Videoland. Dat meldt een omroepspion aan juicekoningin Yvonne Coldeweijer.

Sarah van Soelen © Instagram

Videoland begint steeds meer een verzamelplaats te worden van allerlei randfiguren met een eigen realityserie. Nog even en de videodienst is een soort langgerekte Instagram-story. Ditmaal zou Sarah van Soelen in de race zijn voor een eigen programma. Maar sinds wanneer heeft deze ex van André Hazes jr. een interessant leven?

Sarasoel-soap

Yvonne Coldeweijer heeft het gerucht vernomen van een spion. “Weten jullie welke meid er bezig is met het filmen van een realityserie?! Je pist in je broek. Het begint met een S en haar voor en achternaam zijn samen één woord”, schrijft ze op haar juicekanaal. “Sarasoel!”

Ze vervolgt: “Volgens een spion heeft Soel een pilotaflevering gedraaid voor, waarschijnlijk, Videoland. Daar kwamen hele interessante dingen in voor, namelijk een stukje met haar ouders en een stukje in de winkel waar ze werkt. Vrijdag hoort ze schijnbaar of de zender ook zo geïnteresseerd is en of het doorgaat.”

‘Hou op met mij!’

De volgers van Yvonne zitten niet heel erg te wachten op een realityserie over Sarah, die afgelopen week nog ontkende dat ze een prostituee zou zijn. ‘Zou jij kijken naar een show rondom Sarasoel?’, vraagt ze aan haar volgers. Daarop antwoordt maar liefst 84 procent: ‘Hou op met mij’, en slechts 16 procent: ‘Ja, dat is echt een interessante influencer.’

Videoland is gevraagd om een reactie, maar heeft nog niet gereageerd.

Update

RTL ontkent dit gerucht. “Nee, dat klopt niet!”

Instagram

Sarah op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Sarah van Soelen genoeg inhoud om een eigen soapserie te vullen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen