‘Jeroen Rietbergen heeft beelden van stoute date met Ilse DeLange’

Jeroen Rietbergen heeft beelden gemaakt van een stoute date met Ilse DeLange, meldt juicekoningin Yvonne Coldeweijer. “Hij liet dit dus echt trots zien aan productiemedewerkers.”

Ilse DeLange en Jeroen Rietbergen © NPO, RTL

Yvonne Coldeweijer heeft aan het begin van de week een bijzonder pittig gerucht naar buiten gebracht. Ze stelt dat Jeroen Rietbergen tijdens zijn relatie met Linda de Mol is vreemdgegaan met Ilse DeLange. Ilse, die om de hoek woont bij Linda, werkte jarenlang samen met Jeroen bij het van de buis gehaalde The Voice Kids.

BN’er tipt Yvonne

Hoe komt Yvonne aan dit verhaal? Ze onthult in haar podcast De Juice Show dat haar bron een bekende Nederlander is. “En die had het van een andere BN’er”, legt ze uit. “In elk geval klonk het voor mij redelijk geloofwaardig. Ik denk: weet je wat, dit is waar, ik ga het posten.”

Na het posten van dit verhaal is het gerucht van alle kanten bevestigd, vervolgt Yvonne. “Ik heb het gepost en toen kreeg ik dus van alle kanten, vanuit de showbizz, bevestiging hierover.”

Ilse in de Porsche

Yvonne durft het nu dus zonder voorbehoud te brengen: “Jeroentje deed het tijdens The Voice Kids met Ilse DeLange, meerdere keren.”

Ze zouden het onder meer hebben gedaan in de Porsche van Linda. “Het is superkrap in die auto, dus ik weet niet hoe ze dat gedaan hebben. Het is vast een lenige meid die Ilse. Die Porsche is van Lin! Dat vind ik hondsbrutaal.”

Het wordt er allemaal niet gezelliger op in Crailo. “Lin woont naast Il.”

Stout filmpje

Er is volgens Yvonne ook bewijs van de affaire. “Ik heb gehoord dat het naast de Porsche ook is gebeurd in de kleedkamer en hij heeft hier dus schijnbaar, volgens een andere zeer betrouwbare bron, een filmpje gemaakt. Hij laat dit dus echt trots zien aan productiemedewerkers.”

Hoe zeker weet Yvonne dit? “Het is echt gebeurd.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen