Ellemieke Vermolen laat zich zien zónder make-up: ‘Lijpe filler!’

Ellemieke Vermolen heeft, om een statement te maken, een foto van zichzelf zónder make-up op Instagram geplaatst. Lekker puur natuur? Nee, zegt Yvonne Coldeweijer. “Wat een lijpe filler!”

Ellemieke Vermolen © SBS 6, Instagram

Het is volgens Ellemieke Vermolen geen goede ontwikkeling dat mensen zich op Instagram alleen nog maar durven te vertonen met een goede filter. We komen zo steeds meer van de werkelijkheid af te staan, zegt ze. Om een statement te maken heeft ze daarom een foto van zichzelf zonder filter én zonder make-up online geplaatst.

Ellemieke zonder filter

Ellemieke vindt het ontzettend dapper van zichzelf. “Vanavond ga ik het in Shownieuws hebben over waarom we make-up dragen, de druk van het ideaalbeeld en de filters van Instagram. Deze foto heeft geen filter en ik draag geen make-up! The real me 🙃”, schrijft ze bij het fotootje.

Daarna plaatst ze een foto mét een filtertje. “Eerlijk gezegd swipe ik ook liever één keer naar links voor de Paris-filter. Net even iets frisser zoals je kunt zien maar niet de realiteit. Onzekerheid?”

Ellemieke met filler

Zonder filter, maar mét filler, merkt juicekoningin Yvonne Coldeweijer op. Ze vindt het geestig dat Ellemieke net doet alsof ze zonder make-up helemaal puur natuur is, terwijl haar onderlip nauwelijks op de foto past.

Yvonne: “Zonder filter maar met lijpe filler. Dat is niet ’the real me’ me, hè Ellemiek 😂.”

Schoonheid

Ellemieke raakte ’s avonds aan de desk van Shownieuws niet uitgepraat over haar aversie tegen de Instagram-cultuur. “De schoonheid zit echt van binnen in plaats van wat we er allemaal op smeren. Zeker in de tijd van al die filters op Instagram. Eerlijk gezegd doe ik er ook een beetje aan mee, maar niet te veel.”

Ze vervolgt: “Je ziet gewoon die beelden op Instagram en soms denk ik echt van: waarom is dit nodig? Het is zó zielloos en er zit zó geen gevoel meer in.”

Ah, een beetje wat ze met haar onderlip heeft dus.

Instagram

Ellemieke zonder make-up, maar mét ‘lijpe filler’:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen