Chantal Janzen voor het eerst geplaagd door pittige juiceroddels

Chantal Janzen, de grootste vrouwelijke tv-ster van RTL 4, wordt voor het eerst geplaagd door pittige juiceroddels. Het juicekanaal Juice Channel verwijt haar man Marco Geeratz ontrouw.

Chantal Janzen © William Rutten, Instagram

BN’ers worden tegenwoordig aan de lopende band gefileerd en ditmaal valt RTL 4’s grootste vrouwelijke tv-ster Chantal Janzen ten prooi aan de beruchte juicekanalen. Eén van de grotere kanalen, Juice Channel (122 duizend volgers), heeft naar eigen zeggen tips ontvangen over de vermeende ontrouw van haar man Marco Geeratz.

Juice over Chantal

Hoewel het verrassingseffect van de juicekanalen logischerwijs wat afneemt nu ze Hilversum alweer een jaar onveilig maken, en men inmiddels sowieso niet meer opkijkt van een buitenvrouw meer of minder, zal het voor Chantal toch even slikken zijn dat ze opeens voorbijkomt in de stories van zo’n juicekanaal.

Chantal mag dan wel een echte juiceslurper zijn – ze is een van de trouwe volgers van Yvonne Coldeweijer – maar van de juice over haar vent zal ze, om welke reden dan ook, niet blij worden. Juice Channel verwijt Marco ontrouw. Er worden twee anonieme bronnen opgevoerd die beweren dat hij ervan houdt ‘om met andere dames naar een hotel te gaan’.

‘Wij zijn niet bang’

Marco zou vaak in sportkleding worden gespot bij Hotel Van Gogh in zijn eigen woonwijk. Een volger van Juice Channel vindt dat niet zo gek: “Wel is aan gedacht dat daarbinnen een sportschool is waar hij sport met personal trainer? Dit lijkt mij wel heel kortzichtig. Dan zou hij Chantal toch ook tegen kunnen komen als hij eruit loopt als het zo dichtbij is?”

Een ‘afleidingsmanoeuvre’, werpt het juicekanaal tegen. “Hij gaat namelijk een heel andere kant op.”

Juridische stappen

Over het algemeen moeten de juicekanalen met een korrel zout genomen worden, maar voor Marco gaat het misschien wél te ver dat Juice Channel stelt dat hij dames zou ‘bedreigen’ met juridische stappen.

Het juicekanaal: “Heel sneu natuurlijk. Wij zijn er niet bang voor, dus vandaar dat we het verhaal gewoon delen.”

Chantal heeft vooralsnog niet gereageerd op de berichten van Juice Channel.

Pikante foto

Overigens staat Chantal deze maand vrij pikant op de cover van haar blad:

Familiefoto

Anderhalve week geleden deelde Chantal nog een bericht over hoe gelukkig ze is met Marco en hun samengestelde gezin:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoe moet Chantal Janzen reageren op de geruchten van dit juicekanaal?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen