Roy Donders komt amper voorbij in RoddelPraat: ‘Dit is waarom’

Roy Donders doet er alles aan om aandacht te krijgen van de showmedia, maar de gevallen realityster krijgt dat in elk geval niet van de populaire showrubriek RoddelPraat. Waarom is dat precies?

Roy Donders © YouTube

RoddelPraat-presentator Jan Roos legt uit dat Roy Donders simpelweg niet interessant genoeg is om de uitzendingen van zijn showrubriek te halen. “In onze uitzending van Roddelpraat behandelen we Roy Donders niet heel vaak, omdat hij natuurlijk een vrij oninteressant persoon is”, vertelt de programmamaker in Nieuwe Revu.

Nontalent

Zo’n Roy verdient helemaal geen aandacht, aldus Jan. “Nederland is gevuld met nontalenten; mensen die niks kunnen, maar beroemd worden omdat ze randfiguren zijn. Neem de Meilandjes, de familie Gillis en ook zo’n Roy Donders. Wat kunnen die nou eigenlijk?”

Niet heel veel, meent hij. “Maar mensen vinden het vermakelijk om iemand te zien die ook niet veel kan. Behalve dat ene grote talent om een ongelooflijk grote nicht uit te hangen, maar dat kan nu niet meer.”

Papaatje

Roy heeft tegenwoordig namelijk ineens een relatie met een vrouw en ze krijgen nog een kind ook. “Hij wilde al wel vader worden, een Brabants papaatje, carnaval vieren met z’n kindjes. Het probleem was alleen dat hij daarvoor al jaren de verkeerde seksuele handelingen uitvoerde.”

Gelooft Jan dat de voormalig huispakkenkoning tegenwoordig écht op vrouwen valt? “Hij blijft natuurlijk een nicht als een knol. Hij is een van de grondleggers van de Griekse beginselen, die gaat echt niet op een dag wakker worden en denken: nu ben ik van de meisjes.”

RoddelPraat

De nieuwste aflevering van RoddelPraat.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen