Stella Bergsma baalt: ‘Ik ben niet meer welkom bij Vandaag Inside’

Stella Bergsma vindt het jammer dat de mannen van Vandaag Inside haar niet meer aan tafel willen hebben. Ze was er in maart een keer te gast, maar is daarna nooit meer uitgenodigd.

René van der Gijp en Stella Bergsma © SBS 6

Het optreden van opiniemaker Stella Bergsma in Vandaag Inside viel destijds niet helemaal in smaak bij de heren. Ze stond lijnrecht tegenover het VI-trio, wat pittige confrontaties opleverde met met name Johan Derksen. Zo riep ze dat ze hoopt dat Sigrid Kaag de minister-president van ons land wordt. “Schei alsjeblieft uit joh hé!”, riep hij geïrriteerd.

Stella wil in VI

Stella is daarna niet meer uitgenodigd door de heren. “Ik krijg vrij regelmatig de vraag of en wanneer ik weer bij Vandaag Inside kom. Ik vermoed dat die kans zeeeeeer klein is”, schrijft ze op Instagram.

Ze vervolgt: “Via via vernam ik dat niet iedereen bij het programma het een groot succes vond. Dat vind ik wel gek want ik was de enige tafeldame daar die ooit trending op Twitter was. Weliswaar omdat iedereen woedend op me was, maar mensen woedend maken is toch juist de succesfactor van iemand als Derksen? Of gaat zoiets te ver bij een vrouw?”

De mannen van VI lijken vooral fan van meepratende vrouwen als Hélène Hendriks. “Mag de vrouw geen foute dingen zeggen, of slechte grappen maken en alleen maar zo’n beetje besmuikt lachen om de stoute meneren?”, zegt ze.

Sigrid Kaag

Ze vervolgt: “Toen ik daar was, dronk ik wijn, at een olijf en zei ik dat ik fan van Kaag was. Dat maakte menig VI-fan bozer dan wanneer er vrouwen onvrijwillig worden gebruikt als kaarsenstandaard. Interessant toch? Ik zou dat best eens met de heren willen bespreken onder het genot van een glas wijn en een olijfje.”

Als de heren haar bellen, dan zit Stella gewoon weer aan tafel. “‘Aan mij zal het niet liggen,’ zeg ik dan ook altijd wanneer mensen me vragen of ik daar weer aanschuif. Dat jullie dat weten.”

“Kun je rekenen? Reken er maar niet op”, zou Gerard Joling zeggen.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen