Rachel Hazes en liefdesrivale allebei in Torremolinos: ‘Ouwe speedjunk!’

Rumoer op de Spaanse boulevard: Rachel Hazes is gisteren, samen met haar zoon André, aangekomen in Torremolinos. Precies waar de vrouw die haar uitschold voor ‘ouwe speedjunk’ óók verblijft.

Rachel Hazes, Klaas Otto en Gracia Kraus © Instagram

Rachel Hazes en haar zoon André Hazes jr. werden gisteren gespot op de luchthaven van Rotterdam om voor de zoveelste keer op vakantie te gaan. Tijdens het inchecken werden ze op de foto gezet door een spion van Yvonne Coldeweijer. De twee vlogen met Transavia naar de Spaanse kustplaats Málaga.

‘Ouwe speedjunk!’

Een paar uur later, in de avond, zijn André en Rachel door een tipgever van het juicekanaal Reality FBI op de foto gezet in het bruisende Torremolinos. En juist daar vieren Klaas Otto en zijn vriendin Gracia Kraus momenteel ook vakantie. Rachel en Klaas hadden in de lente een kortstondige liefdesaffaire, waar Gracia wóest over was.

Gracia was zó boos op Rachel dat ze besloot om Klaas’ Instagram-account te hacken en haar daar uit te schelden voor ‘ouwe speedjunk‘ en een vrouw van lichte zeden. Al na twee weken liep de ‘relatie’ tussen Klaas en Rachel op de klippen en keerde hij weer terug in de armen van Gracia. En toen moest hun liefdesinterview met Nieuwe Revu nog uitkomen.

Explosie in Den Bosch

Het is nu vier maanden later en toevallig is Gracia momenteel wéér volop in het nieuws. Er is namelijk een explosie geweest voor haar woning in Den Bosch. Was dit bedoeld voor Klaas, het voormalig boegbeeld van de motorclub No Surrender die binnenkort de cel in moet voor het leiden van een criminele organisatie?

De moeder van Gracia ontkent dat in het AD. “De media speculeren van alles, maar deze explosie heeft niets te maken met Klaas Otto”, zegt zij. Zelf is Gracia volgens de krant al eens veroordeeld voor witwassen, samen met haar voormalige echtgenoot Faycal. Toen zij samenwoonden werd haar huis nog beschoten met een automatisch wapen.

Samen in Torremolinos

Eén ding is zeker: Gracia is niet bepaald een lieverdje. Rachel zal dan ook weinig zin hebben om haar tegen te komen op de boulevard van Torremolinos, waar de twee dus in het wild rondlopen. “OMG Ras!! Klaas Otto en Graaz zijn daar ook meiddd, ze gaat je grijpen 😱 Whahah omg”, gierde Yvonne Coldeweijer gisterenavond.

Dit kan nog wel eens ergens uit de hand lopen, aldus Yvonne. Ze wijst erop dat Gracia al behoorlijk geprikkeld is door de ontploffing bij haar huis. “En dan loopt Grazia straks haar aartsvijand Rachel ook nog eens in Carihuela tegen het lijf, die ze openlijk op Insta heft uitgescholden voor ‘ouwe speedjunk’. Zoveel sensa weer 😂.”

Juicekanalen

André en Rachel op het vliegveld van Rotterdam:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Na het floppen van Hazes is de Basis: denkt u dat de tv-carrière van Rachel Hazes in de kiem gesmoord is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen