Kees van der Spek: ‘Nieuwe lover Rachel Hazes is niet zo gezond’

Kees van der Spek stelt dat Klaas Otto, de nieuwe lover van Rachel Hazes, niet helemaal op en top gezond is. “Hij is vervroegd vrijgelaten [uit de gevangenis] vanwege medische redenen”, zegt hij.

Klaas Otto en Rachel Hazes © RTL

Rachel Hazes heeft er lak aan dat haar familie zo’n bloedordinair imago heeft. Ze heeft nu aangepapt met Klaas Otto, de omstreden oprichter van de motorclub No Surrender. “Hij heeft wel bekendheid gekregen enige tijd geleden, omdat hij is opgepakt wegens een mishandeling en witwassen”, legt misdaadjournalist Kees van der Spek uit in RTL Boulevard.

Zware mishandeling

Het is geen lieverdje, aldus Kees. “Dat was een behoorlijk zware mishandeling trouwens. Hij heeft zes jaar cel gekregen, is vervroegd vrijgelaten na drie jaar en vier maanden, vanwege medische redenen. Hij zit wel in beperking, heeft een enkelband, moet zich melden en heeft zijn paspoort ingeleverd. Dat is Klaas.”

Eddy Zoëy: “Is hij dan ook retired? Dat gonst ook een beetje rond, van: je kúnt afscheid nemen van zo’n motorclub en dan volg je een rustig leven.”

Niet zo gezond

Kees: “Ik zou het wel doen als ik hem was, maar je schijnt daar niet heel makkelijk los van te komen. Ik heb in het verleden ook wel zaken met Peter nog gedaan, van de Hell’s Angels dan. Het is niet dat je daar zomaar weg kan. Maar hij is blijkbaar niet zo gezond en hij heeft het gezellig.”

Er loopt momenteel nog altijd een aantal strafzaken tegen Klaas, weet het AD.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het ordinair dat Rachel Hazes heeft aangepapt met de oprichter van een motorclub?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen