Rachel Hazes en Klaas Otto ondanks relatiebreuk op cover Nieuwe Revu

Rachel Hazes en Klaas Otto liggen vanaf woensdag een week lang in het tijdschriftenrek met hun allereerste interview als liefdeskoppel. Klein detail: de twee zijn alweer uit elkaar.

Klaas Otto en Rachel Hazes © Nieuwe Revu

Nieuwe Revu-journalist Andries Jelle de Jong reisde anderhalve week geleden af naar The Harbour Club in Vinkeveen voor een exclusief interview met Rachel Hazes en Klaas Otto. Enkele beelden van die ontmoeting haalden alle showmedia, maar de Nieuwe Revu met het daadwerkelijke interview komt pas aankomende woensdag uit.

Stift

Het is te laat om de boel nog om te gooien en daarom liggen Rachel en Klaas een week lang in de schappen als covermodel. “Rachel ❤️ Klaas”, staat er op de cover.

Nieuwe Revu: “Vanaf woensdag ligt de Nieuwe Revu in de winkel, met een showbizz-primeur: het eerste interview van Rachel Hazes samen met haar nieuwe liefde Klaas Otto. Maar die liefde is alweer op de klippen gelopen. Als je dan toch in de winkel staat, haal er dan direct even een stift bij.”

Alweer voorbij

Het zal Andries niets verbazen dat de relatie voorbij is. Daags nadat hij het interview hield, zei hij in zijn vlog: “Ze heeft een nieuwe vriend. Ja, misschien als deze vlog online komt is het misschien alweer voorbij, maar Klaas Otto is haar nieuwe partner.”

Uiteindelijk heeft de relatie twee weken standgehouden. Gelukkig komt Nieuwe Revu niet alleen maar met oud nieuws, want Rachel heeft ook uitgebreid gesproken over allerlei andere geruchtmakende onderwerpen. Haar zelfmoordpoging komt bijvoorbeeld uitgebreid aan bod. Ze legt onder meer uit waarom die niet is gelukt.

André en Rox

Haar gecompliceerde verhouding met haar kinderen André en Roxeanne komt níet aan bod, zegt Andries. “Vooraf heeft Rachel mij gezegd: ‘Ik wil best een interview geven aan Nieuwe Revu, maar ik wil niet over mijn kinderen praten.’”

“Ik mag dus geen vragen stellen over haar zoon André Hazes en niet over Roxeanne. Dat is afgesproken en dat is geen probleem, want er valt genoeg leuk ander materiaal te bespreken met Rachel.”

Ontmoeting

Beelden van het interview:

Cover

De cover van de Nieuwe Revu:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden om Rachel Hazes te volgen in een reallifesoap?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen