Imca Marina begrijpt niets van RTL Boulevard-interview Danny de Munk

Imca Marina vindt het heel erg onverstandig dat Danny de Munk een maandje geleden zo openhartig is geweest voor de camera van RTL Boulevard. Ze zou het hem hebben ontraden.

Imca Marina en Danny de Munk © NPO, RTL

De aanval van Yvonne Coldeweijer aan het adres van Danny de Munk heeft enorm veel teweeggebracht. Er ligt nu een aangifte tegen hem van verkrachting. Hij heeft er enorm veel last van, maar is niet volledig gecanceld. Zo trad hij dit weekend nog op tijdens een groot bierfeest in Tilburg, samen met Django Wagner.

Onverstandig

Danny heeft alle beschuldigingen een maand geleden ontkend in een lang interview met RTL Boulevard. Wel gaf hij toe vreemd te zijn gegaan. Het was een heel onhandig gesprek, vindt zijn muzikale collega Imca Marina.

Het interview heeft Danny geen goed gedaan, zegt ze in weekblad Weekend. “Nee, niet. Als ik hem een raad had mogen geven: ga door met adem halen en leven. Trek je niet te veel aan wat mensen van je vinden en verdedig je niet als je geweten schoon is, laat het voorbij gaan. Waarom zou je je willen bewijzen?”

Geruchten

Imca zou RTL Boulevard lekker links hebben laten liggen. “Laat het met rust, je bent een goede zanger, met een mooi gezin, koester dat! Er zijn altijd geruchten over alles en iedereen, vooral als je een uitgesproken mening hebt. Als ik alles moet geloven wat over mij gezegd wordt, dan word je daar niet goed van.”

Ze vervolgt: “Nee joh, op geruchten moet je niet reageren, ben je gek. Wat zijn beweegreden is geweest om zijn verhaal te doen, weet ik niet. Ik ken hem persoonlijk niet. Misschien lucht het op en heeft ‘ie ermee gezeten dat mensen zo over hem denken.”

Leuke jongen

Die geruchten gaan er bij Imca ook niet in. “‘Het gekke is dat ík het een heel gewone leuke jongen vind en ik me niks kan voorstellen bij wat er nu over hem wordt gezegd. Ik vind het een lieve schat.”

Eerder kreeg Danny ook al publieke steun van Wolter Kroes. Hij stelt dat zijn collega ‘te lief‘ is om iemand te verkrachten.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Danny de Munk voor veel mensen van zijn sokkel is gevallen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen