Rachel Hazes en Klaas Otto na twee weken uit elkaar: ‘Helaas echt waar’

Rachel Hazes en Klaas Otto zijn precies twee weken nadat ze hun relatie officieel bekendmaakten alweer uit elkaar. Hij is terug bij zijn ex-vriendin Gracia Kraus, meldt dochter Melissa Otto.

Klaas Otto en Rachel Hazes © Instagram

Het zorgde gisterenavond voor flink wat verwarring bij de mensen: op de Instagram-pagina van Klaas Otto waren plotseling alle foto’s met zijn nieuwe liefje Rachel Hazes verdwenen. Al snel verscheen er een foto met zijn ex-vriendin Gracia Kraus. Het bericht dat erbij staat impliceert dat Klaas weer is teruggekeerd in de armen van Gracia.

Weg bij Rachel

De volgende tekst staat bij de foto: “In je leven kan je van alles doen , je kan naar links gaan , en je kan naar rechts gaan , je kan elk pad bewandelen , maar als je elke dag op zo’n pad iets mis in je leven , en een gevoel van liefde voor iemand , dan moet je toch dat gevoel gaan volgen , en mijn gevoel is voor een vrouw met de naam Gracia ❤️❤️”

Het leek even alsof Gracia wederom de Instagram-pagina van Klaas had gekaapt en daarom hielden veel showmedia een slag om de arm. Toen Rachel en Klaas hun relatie twee weken geleden bekendmaakten, brak Gracia namelijk ook al in op Klaas’ pagina. Ze schold Rachel toen onder meer uit voor ‘ouwe speedjunk‘.

Dochter bevestigt

Het juicekanaal Juice Channel heeft nu contact opgenomen met Melissa Otto, de dochter van Klaas: “Goedemorgen. We zagen jouw berichten onder de foto en op je story. De mensen zijn nogal in de war. Heeft Gracia jouw vader zijn Insta gehackt of is het nu echt waar?”

Daarop geeft Melissa het verlossende antwoord. “Helaas echt waar.”

Juice Channel: “Sinds wanneer zijn ze weer samen?”

Melissa: “Gister.”

Juice Channel: “Okee waarom is het over met Rachel dan?”

Melissa: “Er is niks gebeurd ik snap het ook niet.”

Onder de post van haar vader schrijft Melissa, die geen goede relatie heeft met Gacia: “Om te kotsen dit.”

Ook het management van Rachel heeft de breuk inmiddels bevestigd aan Shownieuws.

‘Sterkte Ras!’

Yvonne Coldeweijer vindt het heel juicy. “Het verlossende woord van de dochter van Klaas. Hij is niet meer met Ras en is weer terug naar zijn ex. Zo zie je maar weer; het gras aan de overkant is vreselijk verdord. Sterkte Ras.”

Ze heeft er stiekem ook wel een beetje pret om. “Als hij terug is bij Gracia dan lijkt Klaas op André en is Graaz Monique en dan is Ras eigenlijk een soort Sarasoel. 😂”

Instagram

De post die volgens zijn dochter dus écht door Klaas Otto geplaatst is:

Bevestiging

De bevestiging van Melissa:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Rachel Hazes hoognodig even dertien maanden van Instagram af?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen