René van der Gijp heeft Britse look-a-like: ‘Hij lijkt echt sprekend!’

René van der Gijp heeft een Britse look-a-like in Spanje. De meneer in kwestie is door niemand minder dan Kees van der Spek geconfronteerd met de gelijkenissen. “Ze lijken echt sprekend!”

René van der Gijp © Instagram

Het uiterlijk van René van der Gijp is behoorlijk karakteristiek. Met zijn grijze sprietjes, zwarte bril en de spleet tussen zijn tanden herken je hem uit duizenden. Heel even dacht Kees van der Spek dat hij de voetbalanalist zag zitten op een Spaans terras, maar dat bleek de aldaar woonachtige Britse meneer Nick te zijn.

Look-a-like in Spanje

Kees heeft Nick op het Spaanse terras geconfronteerd met de bekende Nederlander waar hij behoorlijk op lijkt. De beelden daarvan staan op zijn Instagram-pagina (zie onderstaand) en zorgen voor flink wat hilariteit. “In Thailand zouden ze zeggen: same same, but different”, giert ene Jorina.

En ook de sterren van Shownieuws vinden het geestig. “Het is smullen. Die man lijkt echt sprekend op René van der Gijp. Dan hebben we het niet alleen over de vorm van z’n gezicht en z’n bril, maar eigenlijk gewoon alles”, zegt Story-baas Guido den Aantrekker. “Het enige dat ontbreekt is het spleetje. Ja, serieus!”

‘Is dit Carlo Boszhard?’

Guido vindt het grappig dat Kees de meneer in kwestie heeft aangesproken. “Die man vindt het zelf eigenlijk ook enorm komisch. Het is gewoon René van der Gijp in Spanje. Ik zou bijna denken: het is weer Carlo Boszhard. Dit is toch gewoon bijna sprekend?”

Zijn Shownieuws-collega Dyantha Brooks: “Die lach ook. Hij heeft ook al zo’n hoog lachje!”

Fragment

De beelden in kwestie:

Onrust

Overigens veroorzaakte René’s vrouw Minouche gisteren wat onrust met een cryptische story op Instagram. De juicekanalen zinspelen op overspel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

René van der Gijp heeft nog twee weken vakantie. Zin in de comeback van Vandaag Inside?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen