‘Bas Smit en Nicolette van Dam door felle kritiek bijna in burn-out’

Bas Smit en Nicolette van Dam wekken bezorgdheid op bij de redactieleden van het roddelblad Party. Zij vrezen dat de twee in een burn-out belanden door de vele kritiek die ze krijgen.

Nicolette van Dam en Bas Smit © Instagram

Er is steeds meer controverse rondom Bas Smit en Nicolette van Dam. Niet alleen vanwege het ongelooflijke geblunder met hun Amsterdamse Zomer-concert dat volledig in het water viel, maar ook met grachtentours die niet doorgaan, werknemers van zijn bezorgdienst die overlast veroorzaken en de continue stroom aan irritante Instagram-filmpjes.

Woede en kritiek

Bas en Nicolette zijn allergisch voor al die kritiek en daarom maken ze zich bij de Party ontzettend veel zorgen. ‘Ligt burn-out op de loer bij Nicolette en Bas?’, kopt het blad. ‘Grote druk, veel stress, felle kritiek en woedende reacties!’

De Party vreest het ergste. “Gaat het eigenlijk wel zo goed met het imperium aan bedrijven dat ze hebben opgebouwd? Steeds meer negatieve reacties, woede en ergernissen steken de kop op. Wat doen Nicolette en Bas eigenlijk allemaal en waar dreigt het getrouwde ondernemerskoppel zichzelf voorbij te lopen?”

Spaanders

Waar gehakt wordt vallen spaanders, maar Bas en Nicolette maken het af en toe wel héél bont. “Groeit het inspirerende en ambitieuze zakenleven dat ze zo graag willen leiden, hen wellicht wat boven het hoofd?”, aldus Party.

Het blad wijst erop dat de twee ook nog kinderen hebben. “Gecombineerd met de dagelijkse zorg voor hun twee jonge kinderen Lola-Lily (10) en Kiki-Kate (7) is het succesvol ondernemen op talloze terreinen misschien iets te veel van het goede voor Nicolette en Bas?”

Burn-out

Het is te hopen dat iemand op tijd ingrijpt bij Bas en Nicolette, aldus de Party. “Hopelijk trekt het sympathieke paar tijdig aan de handrem, want bij harde werkers ligt een burn-out vaak op de loer.”

“We genieten van Nicolette en Bas al spraakmakende mediapersoonlijkheden en van alles wat ze voor elkaar krijgen. Maar we gunnen de twee ook van harte hun broodnodige rust… Op een burn-out zit immers niemand te wachten.”

Instagram

Bas en Nicolette met hun vermeende bijna-burn-out:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Er wordt gevreesd voor een burn-out voor Bas Smit en Nicolette van Dam. Terechte zorgen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen