Glennis Grace met ploegje vrienden naar tentenkamp Ter Apel

Glennis Grace vertrekt aankomende zondag met een ‘hele grote groep’ vrienden naar het vluchtelingenkamp in Ter Apel om daar spullen uit te gaan delen. “Let’s do this guys. It needs to stop.”

Glennis Grace © RTL

De schrijnende situatie in het vluchtelingenkamp in Ter Apel houdt de mensen in ons land al geruime tijd bezig. Ook Glennis Grace maakt zich er druk om. De in opspraak geraakte zangeres heeft momenteel geen optredens meer staan en wil zich daarom nuttig maken voor de mensen die daar op de grond moeten slapen.

Glennis naar Ter Apel

Glennis vraagt op Instagram om allemaal spullen naar haar toe te brengen, zodat zij dat overmorgen weer met een ploegje vrienden naar Ter Apel kan brengen. Ze zegt daarover contact te hebben gehad ‘met hulpverleners en meerdere instanties die aanwezig zijn in Ter Apel’, al is het niet duidelijk om wie het precies gaat.

Het gaat Glennis aan het hart. “Iedereen kent inmiddels de situatie in Ter Apel en de honderden, honderden vluchtelingen die daar vastzitten en onder erbarmelijke omstandigheden aan hun lot overgelaten worden. Ik wil helpen, mijn vriendenploeg wil helpen en wij hebben besloten om aanstaande zondag daarnaartoe te gaan rijden.”

‘It needs to stop’

Ze gaat daarheen ‘met de nodige spullen die daar zo nodig zijn’, aldus Glennis. “Voel jij je nou geroepen of heb je spullen die je kunt doneren zoals dekens, medicijnen, paracetamol, kussens, laat het ons dan weten.”

Glennis zal op haar Instagram-pagina een adres noteren waar mensen de spullen heen kunnen brengen. “Zodat wij daar met een hele grote groep naartoe kunnen gaan rijden om dit af te geven. Let’s do this guys. It needs to stop.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Glennis Grace gaat met een ploegje naar Ter Apel. Nobel of voor de aandacht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen