André Hazes jr. afgekickt, maar blijft Sarah van Soelen negeren

André Hazes jr. is na een jaar afgekickt van al zijn verslavingen, maar dat betekent niet dat hij de draad weer wil oppakken met Sarah van Soelen. “We hebben zelf geen contact”, geeft ze aan.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Sarah van Soelen is een jaar geleden onverwacht gedumpt door André Hazes jr. Ze heeft heel lang gedacht dat hij weer terug zou keren bij haar. “We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen”, vertelde ze vlak voor kerst. “Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem.”

Sarah reageert

Pas toen André in mei innig verstrengeld met zijn knipperlichtverloofde Monique Westenberg op de cover van de Privé stond, vielen de oogkleppen van Sarah af. “Als hij denkt dat hij hier gelukkig van wordt, moet hij dat lekker doen”, brieste ze. “Ik heb André Hazes nergens voor nodig. Je krijgt een hoop leugens. Daar pas ik voor.”

Wéér drie maanden later, afgelopen maandag, heeft André zijn terugkeer in de media bekendgemaakt. Sarah reageert daarop bij RTL Boulevard. “Ik hoop dat het goed met hem gaat en dat hij zichzelf herpakt heeft. Ik weet dat hij in een donkere periode heeft gezeten. Ik ben daar zelf ook bij geweest en dat vond ik heel erg om te zien.”

‘Liefste die ik ken’

Sarah is ineens een stuk milder gestemd. “We hebben alles op alles gezet en hem laten helpen. Ik hoop dat hij veel voor zichzelf heeft geleerd, weet wat hij leuk vindt, goede mensen om zich heen heeft en van zich af heeft leren bijten en met beide benen op de grond staat, want hij kan dit aan. Hij is de liefste die ik ken.”

Ze deelt ook nog complimentjes uit aan oud-schoonmoeder Rachel. “Ook ben ik trots op zijn moeder die dag en nacht voor hem heeft gezorgd. Ze heeft zich echt om hem bekommerd.”

Geen contact meer

Heeft André inmiddels alweer eens een appje gestuurd aan Sarah? Nee, zegt ze. “We hebben zelf geen contact. Dat vind ik heel jammer want ik ben ook mijn maatje kwijt. Ik weet dat hij een hart van goud heeft en mijn deur staat altijd voor hem open.”

Ze hoeft er volgens Yvonne Coldeweijer ook niet op te rekenen. “Hij heeft geen contact meer met haar omdat hij haar een psycho vindt. Geen appjes, geen DM, geen belletjes NIKS. En dan zo’n interview doen. Zo cringe ik kan het niet aaannnn 😂.”

Pr-momentje

Het feit dat Sarah een exclusieve reactie geeft aan RTL Boulevard toont in elk geval aan dat ze om aandacht verlegen zit, stelt Yvonne. “Sarasoel gaat nu de comeback van André gebruiken om zelf weer in de media te komen 😂.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen