Sarah van Soelen over Hazes-breuk: ‘Ook mijn beste vriend kwijt’

Sarah van Soelen vindt het jammer dat ze door de relatiebreuk met André Hazes jr. niet alleen haar geliefde, maar ook haar beste vriend verloren is. “Hij was voor mij ook echt een maatje.”

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Het is na Monique Westenberg en Bridget Maasland de bekendste Hazes-ex: Sarah van Soelen. Hoewel ze inmiddels behoorlijk old news is, haalt ze af en toe toch nog de media. Zo mag ze in weekblad Story jammeren over hun relatiebreuk van alweer een jaar geleden. De relatiebreuk waar ze echt alláng overheen is, zoals ze zelf continu beweert.

‘Beste vriend kwijt’

Mist ze André nog wel eens? “Het is niet zo dat ik hem mis als geliefde. Natuurlijk heb ik er veel verdriet van gehad, maar dat is nu wel voorbij”, zegt ze. “Maar hij was voor mij ook een maatje, die vriendschap hadden wij al jarenlang. Dan is het wel heel vervelend dat je iemand helemaal niet meer kunt spreken.”

Dat had nog wel leuk geweest, vervolgt Sarah. “Al is het alleen maar om te vragen: ‘Hé, hoe gaat het met je?’ Ik ben ook mijn beste vriend kwijt.”

Geen contact meer

Betekent dit dat ze weer contact wil met André? “Nee hoor, dat is niet zo. Wat mij betreft is dat boek nu wel echt dicht. En dat gaat niet eens helemaal om hem, maar meer om de mensen om Dré heen, die niet het beste met hem voor hebben.”

Ze besluit: “Als je eenmaal in dat cirkeltje zit, zo heb ik gemerkt, wordt er van alles van je verwacht. Daar wil ik ook niets meer mee te maken hebben. En ik hoop dat André ook op een gegeven moment voor zichzelf kiest.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tijd dat Sarah van Soelen weer in de vergetelheid raakt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen