Tooske Ragas prijst controversiële Marco Borsato: ‘Dit is zó stoer!’

Tooske Ragas is ontzettend onder de indruk van de van seksueel misbruik beschuldigde Marco Borsato. Hij plaatste gisteren in zijn stories namelijk het liedje van zijn zoon Luca. “Stoer. Stoer.”

Marco Borsato en Tooske Ragas © RTL, SBS

Luca Borsato is samen met de zoontjes van Jeroen van der Boom en René Froger het zóveelste BN’er-kind dat hoopt op een verkorte weg naar succes. Hij heeft een middle-of-the-road-liedje uitgebracht en kan daarmee rekenen op complimentjes van usual suspects als Anouk Smulders en Patty Brard.

Marco promoot Luca

Om zoonlief een duw in de goede richting te geven, hebben moeder Leontine en vader Marco het liedje van Luca gisteren in hun stories op Instagram geplaatst. Niet zo wereldschokkend natuurlijk, maar de showmedia waren gisteren helemaal beduusd. ‘Marco Borsato verbreekt mediastilte’, kopte Shownieuws.

Anouk ’s avonds in de uitzending op SBS 6: “Marco heeft gereageerd, heeft het nummer gedeeld van zijn zoon. Luca is wel duidelijk van: ‘Mijn vader heeft hier niets mee te maken, ik heb dit zelf gedaan met mijn eigen vrienden en wil echt op eigen kracht dit doen.’ Hij laat zich daar niet in remmen.”

Tooske Ragas: “Nee, dat vind ik cool.”

‘Stoer. Stoer!’

Wat vindt Tooske ervan dat Marco het liedje van zijn zoon in z’n stories heeft geplaatst? Ze is er helemaal ondersteboven van. “We horen natuurlijk niets van Marco, dat begrijp ik ook, maar dit is zó belangrijk in zijn leven dat hij hier een uitzondering voor maakt. Van: ik gooi dit wél gewoon op mijn socials, want ik wil dit delen. Stoer. Stoer.”

Marco plaatst het liedje van zijn zoon in z’n stories. Wat een stoere vent zeg. Ongekend.

‘I don’t need no one’

Heeft Shownieuws nog meer Borsato-gejubel in petto? Ja. Tooske vindt dat liedje van Luca, Private Party, ook helemaal geweldig. “Ik heb geloof ik zelden een jonge vrouw of jonge vent horen zingen: ‘I don’t need no one.’ Het is altijd: ‘Je hebt me bedrogen’, of weet ik wat, maar dit is helemaal vanuit zichzelf. ‘Het is my private party.’”

Borsato-bestie Anouk: “Het is ook vanuit een stuk kwetsbaarheid. Hij heeft natuurlijk anderhalve week geleden een heel mooi statement gebracht op Instagram waarin hij zei: ‘Ik heb het heel moeilijk gehad, want ik ben afgerend op de dingen die nu voor mijn vader spelen. Mensen wilden niet meer met me werken en ik ben bedreigd.’ Dat soort dingen.”

Instagram

Het liedje van Luca:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Marco Borsato ook zo stoer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen