Henny Huisman verdedigt Danny de Munk: ‘Het zal allemaal wel’

Henny Huisman gelooft niet dat Danny de Munk een vrouw heeft verkracht. Hij wordt naar eigen zeggen een beetje moe van alle vermeende misbruikslachtoffers die ‘ineens’ opstaan.

Henny Huisman en Danny de Munk © RTL

Danny de Munk zit in zwaar weer nu er een aangifte tegen hem ligt van verkrachting. De zanger zelf ontkent alles, maar kan geen reden bedenken waarom zijn vermeende slachtoffer daarover zou liegen. Ondertussen krijgt hij steun van vele BN’ers, waaronder Wolter Kroes, Tineke de Nooij, Frans Duijts en Hans Klok.

Deugdelijke jongen

Nu voegt ook Henny Huisman zich bij dat rijtje. “Toen ik het nieuws rondom Danny hoorde, keek ik daarvan op. Ik ken hem niet anders dan een deugdelijke jongen, en ik ken hem vrij goed”, zegt de oud-tv-ster in weekblad Story.

Zoiets als een verkrachting zou Danny nooit doen, legt Henny uit. “Danny heeft zijn vrouw Jenny nog bij mij in mijn televisieprogramma De 1, 2, 3 Show ten huwelijk gevraagd. Hij is een goede, leuke vent. “

‘Wel héél gek!’

Het regent verkrachtingsslachtoffers, moppert Henny. “De aangifte verwondert me. Het begint nu wel héél gek te worden dat er allemaal verhalen naar boven komen die vijftien, twintig jaar geleden terug zouden zijn gebeurd.”

“Je merkt het ook aan de reacties bij het publiek. Marco Borsato was de eerste die beschuldigd werd, nu weer Danny. Mensen hebben zoiets van: ja hoor, het zal wel. Maar ook als híj onschuldig is, is de schade aangericht…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Danny de Munk wordt massaal verdedigd door bevriende BN'ers. Zijn zij niet veel te bevooroordeeld?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen