Frans Duijts vreest na De Munk-rel: ‘Ik zeg niet eens meer schatje!’

Frans Duijts durft bijna niets meer te doen of te zeggen door het schandaal rondom Danny de Munk. “Als ik iemand een tik op de billen geef, heb ik straks ook een aangifte liggen!”

Frans Duijts en Danny de Munk © Instagram

Danny de Munk heeft een aangifte van verkrachting tegen hem liggen en heeft daar buitengewoon veel last van. Zijn goede vriend en collega Frans Duijts heeft het idee dat het allemaal echt een beetje de spuigaten uitloopt. Hij vindt dat het tegenwoordig veel te ver gaat qua beschuldigingen en aangiftes.

Frans vreest

Frans durft bijna niets meer te doen of te zeggen. “Ik weet niet wat er tegenwoordig aan de hand is”, vertelt hij aan de Story. “Maar ik ben onderhand echt bang om iemand schatje te noemen, want over twintig jaar word ik aangeklaagd! En als ik iemand een tik op de billen geef, heb ik straks ook een aangifte liggen!”

Wat een gekkigheid, vindt Frans. “Ik vind het een rare tijd waarin we leven. Iedereen roept maar van alles. Ik heb het zelf ondervonden toen iemand een vage foto van mij met een andere vrouw maakte. Met het verhaal erbij dat ik haar aan het zoenen was.”

Steun voor Danny

Danny ontkent alle beschuldigingen. “Het is haar woord tegen het zijne en hopelijk komt de waarheid naar buiten. Maar het lijkt nu makkelijker om iemand te beschuldigen dan jaren geleden. Alsof het in de mode is.”

Frans staat aan Danny’s kant. “Zelf ken ik Danny heel goed. Hij is een schat van een jongen. Een echte Amsterdammer. Ik ken hem niet anders dan recht door zee, iemand die supergek is op zijn vrouw Jenny en alles voor zijn gezin over heeft.”

Danny niet blij

Danny heeft gisteren een emotioneel interview gegeven aan RTL Boulevard, maar is niet helemaal blij met de montage. Hij laat deze ochtend weten:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Frans Duijts wil gewoon ongestoord een tik op de billen kunnen uitdelen. Zou u daarop zitten te wachten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen