‘Hans Klok, schoffeer jij nu niet een slachtoffer van verkrachting?’

Hans Klok is de zoveelste BN’er die in de bres springt voor Danny de Munk. “Ben je niet bang dat je hiermee nu door dit te zeggen het slachtoffer van een verkrachting schoffeert eigenlijk?”

Bart Ettekoven en Hans Klok © SBS 6

Danny de Munk heeft een hoop BN’er-vrienden, want de ene na de andere ster staat op om te zeggen dat er absoluut niets klopt van de aangifte van verkrachting die tegen hem gedaan is. Ook Hans Klok voegt zich nu bij dat rijtje. Hij sprong gisteren in de vroege editie van Shownieuws volop in de bres voor de volkszanger.

‘Ik geloof het niet!’

Het is een knul met een hart van goud, aldus Hans. “Ik heb vroeger met Danny op school gezeten in Purmerend, dus we kennen elkaar al heel lang. Hij heeft een fantastisch huwelijk en ik geloof helemaal niks van dat hele verhaal. Ik vind het gewoon heel triest dit soort dingen en het wordt alleen maar erger. Je gaat je echt afvragen: wat heb ík gedaan?”

Weekend-baas Bart Ettekoven daarop: “Ben je niet bang dat je hiermee nu door dit te zeggen het slachtoffer van een verkrachting schoffeert eigenlijk?”

Hans reageert

Hans reageert daar als volgt op: “Nou ja, wat ik dan heb gehoord – ik ken niet het hele verhaal – is dat hij met die desbetreffende dame al één keer had afgesproken op een herentoilet. Ja, daar ga je natuurlijk niet naartoe om bloemetjes te plukken. Dus ja, nou goed, en vijftien jaar na dato…”

Het is allemaal heel vervelend voor Danny, vindt Hans. “Hij heeft een heel goed huwelijk, hele leuke kinderen, waarom moet alles stuk?”

Instagram

Danny en Hans:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen