Wolter Kroes: ‘Danny de Munk een verkrachter?! Daar is hij te lief voor!’

Wolter Kroes gelooft het vermeende slachtoffer van Danny de Munk niet. Volgens hem is zijn collega-zanger veel te lief om iemand te verkrachten. “Ik geloof het echt niet. Ik hou van die jongen.”

Danny de Munk en Wolter Kroes © Instagram

Danny de Munk ligt behoorlijk onder vuur nu er een aangifte van verkrachting tegen hem ligt. RTL 4 heeft zijn samenwerking met de zanger voorlopig on hold gezet. Maar volgens Wolter Kroes is dat onnodig. Hij is ervan overtuigd dat het vermeende slachtoffer van Danny aan het liegen is.

Wolter gelooft het niet

Het is volgens Wolter vrijwel onmogelijk dat Danny iemand verkracht heeft. “Ik hou van die jongen. Ik vind het een heel eng verhaal. Als het verhaal waar is, en hij heeft dat meisje verkracht, dan is het logisch dat-ie wordt opgepakt. Maar ik geloof het niet. Ik vind het verhaal verschrikkelijk ongeloofwaardig”, zegt hij in de Story.

Iemand als Danny is helemaal niet tot een verkrachting in staat, aldus Wolter. “Danny is altijd een oprechte jongen, een keiharde werker en dit gaat buiten mijn voorstellingsvermogen.”

‘Hij is er te lief voor’

Wolter wijst op het karakter van Danny. “Ik weet hoe gek hij op Jenny is. Ik geloof niet dat Danny de Munk iemand verkracht heeft. Daar is hij een veel te lieve jongen voor.”

En als hij het wél gedaan heeft? “Dan heb ik me enorm vergist. Maar ik geloof het echt niet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen