‘André Hazes jr. en Monique wéér op vakantie, ditmaal in het geheim’

André Hazes jr. en Monique Westenberg zijn momenteel wéér samen met hun zoontje op vakantie, meldt hazoloog Yvonne Coldeweijer. “Waarheen? Geen flauw idee. Amerika, Bonaire, Ibiza?”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

Het zorgde in de lente voor enorm veel verbazing: de één maand durende gezinsvakantie van ex-geliefden André Hazes jr. en Monique Westenberg in Florida. Er ontstond begin mei enorm veel ophef toen een paparazzo van de Privé het stel innig wist te fotograferen in hun resort en ze op de cover van het blad belandden.

‘André en Mo op vakans’

Al snel ging het gerucht dat Monique de paparazzo van Privé zélf had getipt over hun verblijfsplaats en daar zou André woest over zijn geweest. Zelf ontkent de Privé een een-tweetje met Monique.

Twee maanden na die reis zijn André en Monique wéér op pad. Yvonne Coldeweijer meldt op haar juicekanaal dat de twee in het geheim zijn vertrokken voor een gezinsvakantie. “André Hazes is samen met Monique en mini Dré op vakans. Waarheen? Geen flauw idee. Amerika, Bonaire, Ibiza? Schijnt dat ze weer een aantal weken weggaan.”

‘Ze is als de dood!’

Waar Monique haar Florida-reis destijds uitgebreid aankondigde op Instagram, zwijgt ze nu als het graf. “Waarschijnlijk is ze als de dood dat hij weer denkt dat zij iets uitlekt naar de pers, want hoewel ze vorige keer heel druk was op Insta om te laten weten dat ze samen de ‘vorm’ gingen zoeken, is het nu angstvallig stil.”

Yvonne vervolgt: “Ze is als de dood dat André weer kwaad wordt en dat hij dan weer weken links laat liggen. Don’t worry Moon, hij komt altijd terug. Met wie moet ie anders het hele jaar op vakantie?”

Thailand

Volgens Juice Channel zijn André en Monique in Thailand:

Story

De story van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u nog wat van André en Monique?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen