‘André en Monique toch weer uit elkaar, ruzie over coverfoto Privé’

Heftig nieuws: André Hazes jr. en Monique Westenberg zijn kort na hun hereniging in Amerika toch weer uit elkaar, meldt hazoloog Yvonne Coldeweijer. De reden is volgens haar de coverfoto van Privé.

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

André Hazes jr. en Monique Westenberg leken elkaar tijdens hun één maand durende reis in de Verenigde Staten weer helemaal te hebben gevonden, maar de hernieuwde liefde was volgens Yvonne Coldeweijer van korte duur. De juicekoninigin en hazoloog komt vandaag met een schokkende onthulling in het Hazes-dossier: ze zijn weer uit elkaar.

Weer uit elkaar

Het is weer over en uit, heeft Yvonne vernomen. Ze schrijft op haar juicekanaal: “Van alle kanten krijg ik te horen dat het tussen André en Monique toch echt bij een vakantieliefde is gebleven. 😂 Je verwacht het niet.”

Ze vervolgt: “Een aantal weken geleden werd er nieuw leven geblazen in deze romance, met als kers op de taart de Amerika-trip. Er werd zelfs gesproken over een huwelijk (okay wellicht dan wel over het zakelijke deel, namelijk het verkopen van de beeldrechten van de bruiloft), maar sinds het stel weer terug is in NL is de liefde weer bekoeld.”

Privé-coverfoto

André en Monique werden vlak voor hun vertrek uit Amerika gefotografeerd door een paparazzo van Privé en volgens critici is het wel héél toevallig dat het roddelblad precies wist in welk resort ze verbleven. Er waren volgens het tijdschrift namelijk geen andere Nederlanders (dus potentiële tipgevers) in het resort.

Privé zelf beweert dat het allemaal toeval was, maar volgens Yvonne heeft Monique het blad zélf getipt over hun verblijfsplaats. Ook Story hangt die theorie aan: “Dat om aan de buitenwereld aan te tonen dat de zanger tóch niet zonder haar kan, en een publieke genoegdoening op díe manier af te dwingen.”

Achterdochtige André

Yvonne stelt dat dit nu de reden van de zoveelste breuk is. “Het begon met de foto’s in de Privé die uitlekten, waar Dré achterdochtig over was. Hij dacht dat Monique hierachter zat en nam afstand. Sindsdien is het eigenlijk niet echt meer goedgekomen. Dré wordt steeds minder vaak bij het huis gespot en er zijn zeker geen sleepovers meer.”

Ze vervolgt: “Volgens mijn docu-spion wordt er in de docu wel gesproken over een liefdesrelatie tussen beiden, maar de inhoud van de docu schijnt continu te veranderen. Ik denk persoonlijk dat ze de docu nu zo knippen dat ze de relatie in het midden houden. André heeft op dit moment even geen interesse meer in een liefdesrelatie met Monique.”

Monique pissig

Het zou een ramp zijn voor Monique. Het verklaart wel waarom ze ineens zo pissig reageert op paparazzi die opduiken in haar woonplaats. Ook Party stuurde er afgelopen week eentje op haar af.

Party: “Toen Party Monique vorige week tegenkwam, wilde ze eigenlijk liever niet gefotografeerd worden. Ze deed zelfs een beetje bozig. Dat is opmerkelijk, aangezien ze nooit mediaschuw is geweest en altijd maar wat graag voor de lens verscheen. Zou ze het gespeculeer over haar liefdesleven helemaal zat zijn? Of is André er alweer vandoor met een ander?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de media André en Monique beter kunnen negeren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen