‘André en Monique willen hele wereld laten zien dat het over is’

De reden dat André Hazes jr. en Monique Westenberg zoveel foto’s van hun Thaise vakantie delen, is omdat ze de hele wereld willen laten zien dat het over is. Dat stelt Story-baas Guido den Aantrekker.

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

André Hazes jr. en Monique Westenberg zijn momenteel bezig aan hun tweede vakantie in korte tijd. Het stelletje, dat anderhalf jaar geleden wederom uit elkaar ging, viert vakantie in het Thaise Koh Samui. Waar ze er tijdens hun vorige reis in Florida voor kozen om pas na afloop foto’s te delen, houden ze de mensen nu bijna in real time op de hoogte.

‘Niet meer bij elkaar’

De vakantiefoto’s van André en Monique vliegen ons om de oren. Wat is er opeens aan de hand? De meeste mensen sorteren voor op een liefdesreünie, die onderdeel is van zijn nieuwe serie op Videoland. En het feit dat Monique hun precieze verblijfsplaats heeft gedeeld, wordt door showbizzwatcher gezien als een open uitnodiging aan de pers.

Story-baas Guido den Aantrekker, die traditiegetrouw altijd in kamp-Hazes zit, houdt er een andere theorie op na. “Ik denk dat het misschien ook wel juist is om aan te tonen wat ik denk dat de waarheid is, nanmelijk dat zij niet meer bij elkaar gaan komen, Monique en André”, zegt hij in Shownieuws.

Niet gelukkig

Het gaat helemaal niet meer werken tussen André en Monique, legt Guido uit. “Er zijn heel veel collega’s die er anders over denken in het vak, maar André heeft me zelf ooit een keer verteld dat hij gewoon niet gelukkig was. Hij is natuurlijk tot twee keer aan toe bij Monique weggegaan. De eerste keer was voor Bridget, de tweede keer voor Sarah van Soelen.”

Hij vervolgt: “Ik zie niet in hoe je als je dat twee keer doet ineens een derde keer wél gelukkig wordt bij iemand. Ze zijn ontzettend gek op elkaar, laat dat duidelijk zijn, en ik ken André een beetje: als die lekker met z’n allen op vakantie zijn, dan kan ik me best voorstellen dat ze nog intiem zijn ook. Dat betekent echter niet dat er weer een relatie ontstaat.”

Duidelijk signaal

Die foto’s zijn volgens Guido een duidelijk signaal dat er niets meer speelt. “Wat ik denk is dat ze hiermee willen aangeven, en dat zie je ook echt op de foto’s, ook op die boot, van: wij zijn hier voor kleine André. Die moet het top hebben, we willen het voor hem doen”, legt hij uit.

“Ze doen het dus juist, denk ik, met het doel om de wereld te laten zien: we doen dit als gezin en jullie moeten er verder niet meer zoveel achter zoeken, want er staat geen één foto bij waar ze intiem zijn of elkaar een kus geven. Als jij weer samen bent, dan wil je niets liever dan dat laten zien.”

Afschuwelijk

Het speelt ook mee dat André wil voorkomen dat er paparazzi op hen afkomt, stelt Guido. “André vond het de vorige keer echt afschuwelijk dat de foto’s gemaakt zijn. Ik denk dat ze het uit een soort preventief iets doen. Dat ze zeggen: als we nou zelf foto’s plaatsen, dan is het voor de media misschien ook niet meer zo interessant om ons op te jagen.”

Dus Guido weet het zeker: André en Monique komen niet meer bij elkaar? “Dat weet je nooit en nogmaals: ik gun het ze van harte hoor. Als zij gek op elkaar zijn en samen oud willen worden, dan moeten ze dat vooral niet nalaten.”

Instagram

André en Monique in Thailand:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de meeste mensen André en Monique zien als enorme aandachttrekkers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen