Dyantha Brooks weet het zeker: ‘André Hazes jr. weer met Monique’

Dyantha Brooks weet het zeker: André Hazes jr. en Monique Westenberg zijn weer samen. “Absoluut”, zegt de presentatrice, die een half jaar voor zijn ‘burn-out’ nog een kerstspecial met André opnam.

Dyantha Brooks en André Hazes jr. © Instagram

André Hazes jr. en Monique Westenberg zijn momenteel wederom samen op vakantie, ditmaal op het Thaise eiland Koh Samui. Ze heeft daar al een aantal foto’s van online geplaatst: een van haar zoontje met een Thaise monnik en een waarop zij en haar zoontje poseren bij de boeddhistische tempel Wat Phra Yai (zie onderstaand).

Verzoeningsvakantie

Veel mensen weten niet precies hoe ze de huidige relatie tussen André en Monique moeten duiden. “Is het misschien een verzoeningsvakantie? Ik weet niet hoe ik het precies moet uitleggen. Ze lijken bezig te zijn met een soort verzoeningspoging”, zegt Weekend-baas Bart Ettekoven in Shownieuws.

Hij vervolgt: “Ze kunnen zich daar natuurlijk wel vrijer bewegen. Niet helemaal vrij, want het stikt ook daar van de Nederlanders. Die zitten natuurlijk over de hele wereld verspreid. Wel mooi om te zien dat ze zo aan het genieten zijn.”

‘Absoluut wel!’

Zijn ze weer samen? Anouk Smulders, die in opspraak raakte na victim shaming in de Borsato-zaak, daarop: “Mijn eerste gevoel zegt niet. Ik denk dat het echt een gezinsvakantie is. Ze doen heel veel dingen samen met kleine Dré. Mijn gevoel zegt niet, maar dat is nergens op gebaseerd.”

Bart: “Mijn gevoel zegt ook nog steeds dat ik het eerst moet zien en dan moet geloven. Ik denk toch dat er misschien te veel is gebeurd.”

Dyantha Brooks denkt dat ze ernaast zitten. Volgens haar zijn André en Monique weer samen: “Ik denk echt absoluut wel. Zó lang op vakantie. Je deelt samen de liefde van je leven, namelijk met je kind, je hebt weer mooie momenten…”

Veel liefde

Leontien van Moorsel vindt Dyantha te stellig. “Je hebt natuurlijk heel veel stellen die uit elkaar zijn en dat doen voor het kind.”

Dyantha, die anderhalf jaar geleden een behoorlijk slijmerig kerstinterview met André opnam, daarop: “Ja, maar ik denk dat daar dan wel minstens vijf jaar overheen gaat. Dit zijn mensen die toch nog wel de afgelopen paar jaar best wel wat emoties hebben meegemaakt. Van een verloving naar weer een break-up… Ik denk dat er altijd wel heel veel liefde zit tussen hen.”

Oude fouten

Bart denkt wel dat André en Monique op moeten passen. “We gunnen het ze van harte, maar het is alleen de vraag: verzand je niet in oude fouten? Het is niet voor niks al twee keer misgegaan.”

Anouk: “Ja, maar er is altijd ruimte voor verandering en verbetering.”

Bart: “Ja, maar in de basis verander je als mens denk ik niet. Wat in de aard van het beestje zit, gaat er niet uit. Er zijn ergernissen daar geweest en dat je daar snel weer in vervalt en dat je dan toch weer denkt…”

Privé-baas Evert Santegoeds is net als Dyantha vrij stellig: “Het ziet er uiteindelijk van alle kanten naar uit dat hij met Monique gaat eindigen. Ik denk dat als Monique hem terugneemt, dat er toch wel een huwelijk aan zit te komen.”

Thaise vakantie

Monique en haar eerste Thaise vakantiefoto:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen