Monique Westenberg verklapt in welk hotel ze zit: ‘Ze wil paparazzi’

Monique Westenberg wil zogenaamd ver weg van de roddelpers tijd doorbrengen met haar gezin, maar ondertussen verklapt ze zélf in welk Thais hotel ze precies zit. “Ze wil gevonden worden.”

Monique Westenberg © Instagram

Het is voor de tweede keer in korte tijd dat André Hazes jr. weer op reis is met zijn knipperlichtverloofde Monique Westenberg en hun vijfjarige zoontje. Tijdens hun vorige reis werden ze in hun resort in Florida ‘betrapt’ door een paparazzo van de Privé. Het gerucht dat Monique die Privé-fotograaf zélf heeft getipt is zéér hardnekkig.

Duizend procent

Volgens Privé was er geen enkele andere Nederlander in dat resort, dus dat het blad André en Monique uitgerekend in hun resort wist te vinden is wel héél toevallig. Volgens Story-baas Guido den Aantrekker is het ‘duizend procent’ zeker dat Monique de Privé heeft ingelicht. Is dat erg? “Als je van dubbele agendi in je verstandhouding houdt niet, denk ik.”

André en Monique werden door die paparazzo op zeer intieme wijze vastgelegd, waarna de foto op de Privé-cover terechtkwam. De twee zouden daar flink wat bonje over hebben gehad. “Dré was daar achterdochtig over. Hij dacht dat Monique hierachter zat en nam afstand”, meldde Yvonne Coldeweijer.

Monique verklapt hotel

Het knipperlichtkoppel is sinds deze week dus wederom samen op vakantie. Hoewel ze ditmaal wél geruisloos vertrokken zijn uit ons land, is het tweetal in no time betrapt op een Thais vliegveld. André en Monique zijn in Bangkok gespot tijdens hun overstap naar het Thaise eiland Koh Samui.

Monique heeft nu een foto gedeeld vanuit het resort waar zij met André en hun zoontje verblijft. En op die foto zijn wel héél opvallende kenmerken van het hotel te zien, waardoor een simpele zoekactie op Google duidelijk maakt dat ze in het SALA Samui Chaweng Beach Resort zitten. Kamertjes gaan op Booking weg voor zo’n 200 euro per nacht.

‘Ze wíl paparazzi’

Het is volgens Story-baas Guido duidelijk waar Monique op uit is. “Denken jullie dat Monique Westenberg, qua dit soort foto’s van herkenbare hotels, graag door de vaderlandse pers gevonden wil worden in Thailand waar ze met André Hazes vanwege hun zoontje (5) met vakantie is, of gaat wel?”, vraagt hij cynisch aan zijn Twitter-volgers.

Ene Kay daarop: “Die vrouw draait op aandacht, dus dat zou me niet verbazen.”

Tweet

Guido over Monique:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Monique Westenberg het liefst de hele dag achtervolgd wordt door paparazzi?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen