Rob Kamphues blundert wéér met ‘vies’ filmpje: ‘Het spijt me enorm’

Rob Kamphues heeft voor de tweede keer in een paar dagen tijd een pikant filmpje van zichzelf op Instagram gezet. “Dit is gênant, oliedom en onhandig”, geeft de presentator zelf toe.

Rob Kamphues © NPO, Instagram

Het lijkt erop dat Rob Kamphues (61) een hele collectie met ‘vieze’ filmpjes en foto’s van zichzelf heeft gemaakt. Hij heeft van de week per ongeluk een filmpje gedeeld op Instagram waarop te zien is hoe hij met zijn opgewonden lid speelt. Van de schrik verdween hij een etmaal van Instagram af, maar na zijn terugkeer blunderde hij wéér.

‘Het spijt me’

Rob plaatste wéér een filmpje waarop zijn jongeheer nogal enthousiast lijkt. “Je gelooft het bijna niet, maar presentator Rob Kamphues heeft na zijn eerste foutje van maandag wéér een naaktvideo van zichzelf gedeeld op zijn Instagram! Dit keer was hij er iets sneller bij en was de video na 4 minuten verwijderd”, aldus juicekanaal Juice Channel.

Zelfs voor iemand die diep in het analoge tijdperk geboren is, is dit gedrag toch wel heel erg onhandig. Rob biedt via een berichtje op Instagram zijn excuses aan: “Beste mensen, Ik heb per ongeluk iets gepost op social media wat als een privébericht bedoeld was. Dat was heel onhandig. Als iemand er aanstoot aan heeft genomen, dan spijt me dat enorm.”

Juice Channel: “Ik verslik me in m’n wodka. Beste Rob, dit was onhandig als het bij één keer was gebleven, maar twee keer dezelfde fout maken in één week is gewoon oerdom!

Gênant en oliedom

Rob was gisteren op televisie te zien in het programma Race Café van Ziggo Sport. Daar herhaalde hij zijn statement van Instagram. “Het was gênant, oliedom, onhandig”, voegde de presentator eraan toe.

Sidekick Robert Doornbos daarna: “Ik wilde je net vragen of je nog iets leuks had gedaan van de week.”

Vaste tafelgast Jack Plooij: “Kunnen we het niet gewoon over racen hebben?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kamphues heeft een hele collectie met pikante beelden van zichzelf. Hot or not?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen