Henny Huisman reageert op reactie Monique Smit

Henny Huisman heeft gereageerd op de reactie die Monique Smit heeft gegeven op de uitspraken die hij over haar heeft gedaan. Hij vindt dat de media alles opgeblazen hebben. Dat heeft hij laten weten op Radio Veronica. Henny riep dit weekend in de krant dat hij Monique niet geschikt vindt voor de Mini Playbackshow. “En dan wordt ervan gemaakt: ‘Henny Huisman vindt Monique Smit talentloos’ en allemaal dat soort dingen. Dat heb ik helemaal niet gezegd”, klaagt de tv-dino.

Wat zei Henny dan wel? “Ik zei: ‘Ze is niet zo geschikt voor dat programma.’

Henny riep in de krant dat hij Monique zelf heeft laten weten dat zij niet zo geschikt is, maar dat is volgens Monique niet waar. Zij is over de zeik en roept nu dat Henny haar hier helemaal nooit over gesproken heeft.

Dat klopt eigenlijk wel, bekent Henny. “Ik had een interview gegeven aan De Telegraaf en toen hadden we het over de juiste man of vrouw op de goede plek. Toen kwam dit verhaal – dat is denk ik een jaar of vier geleden – ter sprake.”

Wat is er precies gebeurd? “Ik moest toen een prijs overhandigen in een programma van de TROS en daar waren Monique en Jan Smit ook. Toen kwam haar producer of haar manager naar voren en die zegt: ‘Ik wil je even waarschuwen, want zij gaat straks voor de camera vragen dat zij graag de Mini Playbackshow zou willen presenteren en wat jij daarvan vindt.’”

Toen zei ik: ‘Dat kan ze beter niet vragen, want ik vind haar niet zo geschikt voor dat programma.’ Dat is het. Ik heb haar er nooit over gesproken, maar wel die producer.

Foto: SBS, AvroTros

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen