‘André en Monique gaan wél trouwen, ze zijn heel erg uitgekookt’

André Hazes jr. en Monique Westenberg gaan wel degelijk met elkaar trouwen, maar ze maken dat pas bekend op een moment dat het pr-matig goed uitkomt. Dat stelt hazoloog Yvonne Coldeweijer.

André Hazes jr. en Monique Smit © Instagram

Het zit erop voor André Hazes jr., Monique Westenberg en hun zoontje: hun lange rondreis door de Verenigde Staten is na één maand ten einde gekomen. Het doel van de reis was volgens Monique ‘om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin’ en volgens hazoloog Yvonne Coldeweijer is die vorm inmiddels gevonden.

Yvonne reageert

André en Monique zijn volgens Yvonne weer bij elkaar. Sterker nog: voor het eind van het jaar zouden ze al gaan trouwen. Nu zelfs André’s zusje Roxeanne is gevraagd naar dit hardnekkige gerucht, kwam Monique gisterenavond plotseling met een ontkenning. “Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!”

Oei, dat is een pittige sneer aan het adres van Yvonne. Wat heeft zij daarop te zeggen? “Ze willen pas vertellen dat ze samen zijn als de docu uitkomt. Het is allemaal gefilmd. Zo uitgekookt zijn deze mensen. Geloof nou maar wat ik zeg want ik heb altijd gelijk en je weet het bye”, zegt ze op Instagram.

Goed teken

De mainstream showrubrieken zijn eveneens sceptisch over de ontkenning van Monique. “Dat zullen we dan maar afwachten. Ze zijn in elk geval samen thuisgekomen, dus op zich is het toch nog steeds een goed teken dat die vakantie naar Amerika zo goed heeft aangepakt”, aldus Privé-baas Evert Santegoeds in Shownieuws.

Hij vindt dat André er goed uitziet. “Dan zie je dat de rust vanaf september vorig jaar hem wel goed begint te doen. De verhalen zijn dat hij nóg een heel jaar buiten beeld wil blijven. Echt tot najaar volgend jaar zou hij zijn agenda schoon willen vegen. Hij ziet er ontspannen uit en dat is voor het eerst in lange tijd.”

In het midden

Frank Dane vraagt zich in RTL Boulevard af of Monique een woordenspelletje speelt. “Of er dan wel sprake zou zijn van íets van een relatie is nog niet duidelijk natuurlijk. Dat laten ze in het midden.”

Volgens Yvonne is dat dus omdat de twee heel uitgekookt zijn. Na de zomer moet de documentaire over André op Videoland verschijnen en dat is volgens haar het moment dat de twee met het nieuws naar buiten willen treden.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen