Marc-Marie Huijbregts: ‘Britt Dekker bewijst dat ze niet zo aardig is’

Het showbizzconflict tussen Marc-Marie Huijbregts en Britt Dekker laait verder op. Hij reageert nu op haar sneer dat hij talentloos zou zijn. “Daarmee geeft ze aan dat ze inderdaad niet zo aardig is.”

Britt Dekker en Marc-Marie Huijbregts © NPO, RTL

Britt Dekker vecht al enkele maanden tegen geruchten dat ze heel onaardig zou zijn in het echt. Ook Marc-Marie Huijbregts heeft dat gehoord van ingewijden. “Ik hoor altijd van mensen die haar hebben ontmoet dat zij heel onaardig is. (…) Ik hoor allemaal mensen die met haar gewerkt hebben dat ze een beetje eigenaardig is”, zei hij in februari.

Bonje met Britt

Daar reageerde Britt afgelopen weekend op in de talkshow Media Inside. Zij suggereerde daarin dat Marc-Marie talentloos is en niet veel heeft bereikt. “Je wilde gewoon even Marc-Marie Huijbregts de grond in timmeren?”, vroeg de presentator aan haar. Zij daarop: “Nou, dat ook niet per se.” “Maar je wou het ook niet laten?” “Ja, precies.”

Prima dat Britt dat zegt, reageert Marc-Marie vandaag in zijn eigen podcast. “Britt zei dat ik talentloos was ofzo en ik vind dat ook prima, want wij zeggen ook alles over iedereen, dus ik vind ook: Britt, go for it, vind mij vervelend!”

‘Inderdaad onaardig!’

Marc-Marie blijft achter zijn uitspraken staan over dat Britt onaardig zou zijn in het echt. Dankzij haar reactie is daar nu ook bewijs voor, sneert hij. “Ik heb gezegd over jou dat mensen jou niet zo aardig vonden buiten de camera’s en ik denk dat Britt dat vervelend vond en ook daarmee meteen aangaf dat ze inderdaad niet zo aardig is.”

Zijn sidekick Aaf Brandt Corstius moet behoorlijk gniffelen om die plaagstoot. Marc-Marie: “Dat is op zich prima. Ik denk ook: ga ervoor lekker, Britt, veel plezier ermee! Toch?”

Onaardige Özcan

Heeft Marc-Marie nog meer ervaringen met onaardige BN’ers? Ja, Özcan Akyol. “De eerste keer dat ik naar het Boekenbal ging kwamen Isa Hoes, een vriendin van mij, en ik Eus tegen en die was heel onaardig. Meestal is iedereen aardig, maar die was gewoon superonaardig. Die deed heel bot tegen Isa.”

Wat gebeurde er dan? “Toen zei iemand: ‘Zouden jullie even willen gaan staan voor een foto?’, of zoiets, en toen deed hij net of Isa graag met hem op de foto wilde. Dat was helemaal niet aan de hand. Dat was een beetje raar.”

Fittiebusje

Overigens komt hij tegenwoordig naast Özcan ook Britt wel eens tegen bij de talkshows. “Ik kom haar natuurlijk wel eens tegen bij Jinek enzo. Dat is prima en dan is zij heel erg aardig.”

Zelf heeft Marc-Marie echter niets met haar. “Ik vind in principe iedereen aardig, behalve dus de fitties die ik heb en in dat busje is Britt nu ook gestapt. Daar had ze helemaal niet in hoeven te zitten, maar nu zit ze naast Dries Roelvink en Gordon. Het is wel een busje ook.”

Waar gaan de ruzies met hen over dan? Dries en Marc-Marie kregen in 2019 live op televisie bonje over Dries’ radiorubriek op NPO Radio 1 en Gordon riep ooit dat Marc-Marie ‘te weinig persoonlijkheid‘ heeft.

Podcast

De podcast van Marc-Marie en Aaf:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen