‘Britt Dekker net als Wendy van Dijk arrogant en chagrijnig in het echt’

Britt Dekker is net als haar goede vriendin Wendy van Dijk arrogant en chagrijnig in het echt. Dat stelt Juice Channel, dat ervaringen verzamelt die gewone mensen hebben met BN’ers.

Britt Dekker en Wendy van Dijk © William Rutten

Het bekende juicekanaal Juice Channel, dat gisteren nog als eerst naar buiten bracht dat Manuel Broekman voor de rechter moet verschijnen na een beschuldiging van aanranding, verzamelt momenteel negatieve ervaringen die mensen hebben met BN’ers. De naam van Wendy van Dijk komt daarbij het vaakst bovendrijven.

Britt een chagrijn?

Er borrelen volgens het kanaal echter ook veel verhalen op over Britt Dekker, die dikke mik is met zowel Wendy van Dijk als haar dochter Lizzy. Wat het voor beide presentatrices extra pijnlijk maakt, is dat ook hun eigen collega’s van Shownieuws het juicekanaal zien als een geloofwaardige bron.

Wat wordt er nu over Britt gezegd? “Na onze vragensticker van gisteren hebben wij wéér een naam heel erg vaak voorbij zien komen en dit keer was het Britt Dekker. Zij presenteert al sinds 2018 het programma Zapp Sport met Ron Boszhard. Wij hebben een aantal deelnemers van het programma gesproken.”

‘Helemaal niet aardig!’

Wat zeggen die deelnemers? “Die geven aan dat Britt helemaal niet zo aardig en sympathiek is zoals ze op tv laat overkomen! Ze zou namelijk tussen de opnames door helemaal geen contact maken met de kinderen die meedoen en enkel chagrijnig op haar telefoon zitten.”

Hoe anders is dat als de camera’s weer aangaan, aldus Juice Channel. “Als de camera’s aangaan kan Britt opeens wel weer ratelen zoals ze op tv ook altijd doet.”

Kandidaten reageren

Daarop delen twee oud-kandidaten met Juice Channel hun eigen ervaringen met Britt. “Dit klopt. Mijn zusje heb hier aan meegedaan en ze was vrij arrogant tegen die kinderen.”

Iemand anders: “Dit is echt zo. Ik spreek uit ervaring. Ze was de hele tijd met andere dingen bezig en is gewoon niet lief voor de kinderen. Ik was zelfs ZO boos dat ik niet meer mee wou doen omdat ze niet aardig was. Ik deed mee met de opnamen van basisschool De Appel.”

Stories

De stories van Juice Channel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Britt Dekker in het echt net zo gezellig is als op tv?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen